Conectează-te cu noi

Politic

Cortul lui Paleologu, distrus la Cluj – FOTO

Publicat acum

pe

În pre-campanie electorală pentru cursa prezidențială, corturile unor candidați sunt vandalizate din nou. La Cluj, pentru a doua oară, cortul PMP a fost tăiat și mâzgălit. Anul trecut, în campania referendumului pentru familie, cortul PMP a fost distrus de către adepții anti-referendum. Președintele PMP Cluj, senatorul Vasile-Cristian Lungu a depus atunci plângere, iar IPJ Cluj a deschis o anchetă.

”De data aceasta, cortul PMP nu conține niciun mesaj social, fiind doar un cort de promovare a candidatului PMP la prezidențiale, diplomatul și omul de cultură, Theodor Paleologu. Deși PMP a invitat de nenumărate ori opozanții la dezbateri, se pare că lupta pentru prezidențiale se duce în stradă, prin vandalizarea corturilor.

Președintele PMP Cluj, senatorul Vasile-Cristian Lungu afirmă: „Gestul acesta de distrugere arată că deranjăm pe cineva. Mă îndoiesc că este un act de huliganism, nu este singurul cort amplasat în Cluj-Napoca. Vom afla mai multe după investigațiile necesare”. Vandalizarea corturilor de campanie începe să devină un obicei în rândurile susținătorilor politici; de cele mai multe ori, deși se face plângere penală, făptașii distrugerilor rămân nepedepsiți și parcă totul face parte din același spectacol. Totuși, exercițiul democratic este definit prin votare și nu prin distrugere. Fiecare persoană are posibilitatea să-și susțină candidatul votând, nicidecum vandalizând bunurile celorlalți”, transmite PMP Cluj.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER