Conectează-te cu noi

Social-Cultură

Credincioșii parohiei Sălișca și-au primit noul păstor sufletesc – FOTO

Publicat acum

pe

Duminică, 29 iulie 2018, a avut loc prezentarea și instalarea părintelui Vlad Cristian Todoran în parohia Sălișca din cadrul Protopopiatului Ortodox Român Dej.

În Duminica a IX-a după Rusalii a avut loc instalarea părintelui Vlad Cristian Todoran ca preot paroh în parohia Sălișca, de către preotul protopop Ioan Buftea.

În prezența credincioșilor și a autorităților locale, preotul protopop, înconjurat de un sobor de preoți, a săvârșit Sfânta și Dumnezeiasca Liturghie în biserica parohială cu hramul „Sfântul Ioan Botezătorul” din localitatea Sălișca.

La finalul Sfintei Liturghii, părintele Vlad Cristian Todoran a fost prezentat credincioșilor și instalat ca preot paroh al parohiei Sălișca primind din partea preotului protopop Ioan Buftea Sfânta Evanghelie, Sfânta Cruce și cheia bisericii, dar și sfaturi cu privire la importanța deosebită a acestui act.

Părintele Vlad-Cristian Todoran s-a născut în comuna Bața, județul Bistrița-Năsăud, în anul 1993. Urmează liceul „Alexandru Papiu Ilarian” din Dej, apoi studiile universitare la Universitatea „Babeș-Bolyai” Cluj-Napoca, Facultatea de Teologie Ortodoxă, specializarea Teologie Pastorală. Aprofundează studiul teologiei prin programul de masterat „Consiliere pastorală și asistență psihosocială” din cadrul aceleiași facultăți.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER