Conectează-te cu noi

Naţional

Crezi că iubita ta e însărcinată? Iată după ce te poți ghida, pentru a-ți da seama!

Publicat acum

pe

Pentru mulți bărbați, prima sarcină a soției sau iubitei lor poate fi la fel de stresantă ca pentru femei. Și ei se bucură la fel de mult că vor deveni tătici și stau în permanență cu griji în ceea ce privește starea partenerei. Situația poate fi chiar mai stresantă pentru ei, din moment ce simt că nu pot face nimic și trebuie doar să aștepte în liniște vești. 

Mulți au comparat senzația cu aceea de a ocupa constat scaunul pasagerului. E ceva cu care nu ești obișnuit, de aceea, tinzi să te îngrijorezi mai mult. Așadar, dacă simți că partenera ta ascunde ceva în sensul acesta, începi să cauți semne. Din fericire, în cazul sarcinii, acestea sunt foarte vizibile dacă știi la ce să fii atent. Așadar, dacă și tu vrei să știi exact ce trebuie să ai în vedere, află mai multe în continuare!

Iată cum îți poți da seama dacă partenera ta este însărcinată! 

Se plange de oboseală și își schimbă stările rapid

O sarcină conduce, adesea, la dereglări hormonale serioase. Astfel, pot apărea atât insomnii, cât și stări de nervozitate sau irascibilitate. Acestea sunt, însă, cât se poate de normale: corpul ei trece printr-o serie de transformări cu care nu a mai fost obișnuit înainte și, de aceea, se creează un disconfort la nivel general. 

Multe femei au comparat senzațiile trăite la începutul sarcinii cu cele din timpul menstruației. Ambele cazuri au la bază aceeași sursă, în fond. Așadar, dacă observi că iubita ta trece prin stări asemănătoare sau se plânge de oboseală excesivă, indiferent de câte ore doarme noaptea, este foarte posibil să fie însărcinată. 

Cu toate acestea, fiecare corp răspunde diferit la aceiași stimuli, așadar, nu trage concluzii pripite doar din acestea, ci caută și alte semne care să conducă spre aceeași concluzie. 

Se confruntă cu senzații de greață dimineața sau are pofte

Dacă ai observat că iubita ta se plânge că se simte rău dimineața și pare fără vlagă sau o vezi furișându-se zilnic la baie imediat după ce s-a trezit, este posibil să se confrunte cu celebrele grețuri de dimineață. În același timp, poate ai văzut că în ultima vreme are din ce în ce mai multe pofte pentru diverse mâncăruri. Ei bine, ambele situații pot fi indicatori ai unei sarcini.

Acestea sunt, însă, din nou, aspecte subiective. Corpul fiecărei femei răspunde diferit la sarcină și, de aceea, aceste stări pot apărea vizibil sau nu. Unele femei declară chiar că nu au avut deloc nici grețuri, nici pofte. Dacă apar, însă, sunt indicii bune de luat în seamă. 

Petrece mult timp pe forumuri de mămici sau pe site-uri cu produse pentru copii

Ți s-a întâmplat vreodată să o vezi închizând brusc un tab atunci când intri în cameră? Sau poate ai observat că petrece neobișnuit de mult timp pe forumuri pentru mămici sau pe site-urile magazinelor online pentru copii. Mai mult, poate ți-a arătat în treacăt oferte de haine sau de încălțăminte pentru copii doar pentru că sunt drăguțe, după cum declară ea. 

De obicei, la acest capitol femeile se împart în două categorii: cele care vor să te surprindă complet cu vestea sarcinii și cele care îți lasă mici indicii pentru a te pune puțin în gardă. Așadar, fii atent la astfel de semne, căci, uneori, ele pot fi extrem de grăitoare.

Acestea sunt câteva indicii care te pot ajuta să îți dai seama dacă vei fii tătic sau nu. Ele te pot ajuta în cazul în care nici partenera ta nu știe încă sau te pot pregăti puțin dacă aceasta vrea să îți facă o surpriză. Fii atent și răbdător, în cele din urmă vei primi toate răspunsurile!   

Sursa foto: Unsplash.com

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER