Conectează-te cu noi

Ştiri din zonă

CRIMĂ în Cluj. Un bărbat și-a omorât mama. A vrut să scape și de fratele lui | FILMUL faptelor

Publicat acum

pe

Un bărbat și-a înjunghiat mortal mama, în noaptea de duminică spre luni, în cartierul Mănăștur din Cluj-Napoca.

Conform procurorilor clujeni, ”la data de 11.05.2020 ora 01.32, organele de intervenţie au fost încunoștințate prin apel unic 112 despre faptul că într-un imobil de pe strada Ion Meşter un bărbat i-a aplicat mamei sale lovituri cu cuţitul. Ajunși la faţa locului, investigatorii au constatat decesul victimei MM care prezenta lovituri cu cuţitul la nivelul toracic şi al capului. La faţa locului erau prezenţi NIS, MCC şi MFD, acesta din urmă fiind condus la unitatea de primiri urgențe deoarece prezenta plăgi tăiate care necesitau intervenție medicală. 

În timpul cercetărilor NIS şi MCC au declarat faptul că MFD este autorul faptei de omor comisă asupra victimei MM, că acesta a fost auzit de MCC care a intervenit în ajutorul victimei, între cei doi având loc un conflict fizic care s-a soldat cu spargerea unui geam şi tăierea în cioburi a lui MFD.

Cu toate acestea, anchetatorii au stabilit că în jurul orei 01.00, MCC s-a deplasat în camera mamei sale MM şi i-a aplicat lovituri cu un cuţit în zona toracică şi în zona capului. După ce MM a decedat, MCC s-a deplasat în camera unde dormea fratele său MFD şi cu acelaşi cuţit a încercat să îl omoare şi pe acesta pentru a ascunde crima comisă asupra mamei sale. MFD a reuşit să se apere şi a fugit în camera unde se afla victima MM, închizând uşa. MCC a încercat să intre şi în această cameră, însă a spart cu pumnul geamul uşii, iar cioburile l-au tăiat pe MFD la picior. NS,  concubina lui MCC, a ieşit pe holul locuinţei, iar atunci MCC şi-a încetat agresiunile şi a început să strige că fratele său MFD şi-a omorât mama. În continuare, MCC a ridicat receptorul telefonului fix apelând la 112. În acest timp MFD a reuşit să fugă din nou, în camera sa unde s-a izolat până la venirea poliţiei”.

Ieri, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj au deschis dosar penal pentru omor și tentativă de omor, iar autorul a fost reținut aseară pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat în judecătorilor cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Urmărirea penală este etapa de strângere a probelor pentru stabilirea răspunderii penale a persoanelor, astfel încât acesta nu este de natură să înfrângă în nicio situație principiul prezumției de nevinovăție.

Reclamă
Protejat cu parola. Introdu parola pentru a vedea comentariile.

Protejat cu parola. Introdu parola pentru a vedea comentariile.

  1. Dorin

    2020-05-12 la 10:44:08 PM

    NIS, MCC şi MFD,….ce-i asta??? ce e secretomania asta?? is protejati pentru ce?? da-ti un raspuns??

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER