Conectează-te cu noi

Naţional

Cristi Borcea face bani și din spatele gratiilor! Investiție de 200 de milioane de euro

Publicat acum

pe

FOTO – Arhivă

Cristi Borcea este închis, dar continuă să câştige bani frumoşi din afacerile sale! De toate se ocupă mama fostului acţionar dinamovist, dar şi fosta soţie, Mihaela Borcea, iar banii vin pe banda rulantă.

Conform Ziarul Financiar, mama lui Cristi Borcea, împreună cu partenerii lor se ocupă de construirea a două turnuri de locuinţe pe malul lacului Tei, una dintre cele mai scumpe zone din Bucureşti.

Cristi Borcea a ştiut pe mâna cui lasă toate afacerile atâta vreme cât se află la închisoare. Elena Borcea a preluat toate afacerile băiatului său. Femeia a depus deja la Primăria Capitalei actele necesare pentru aprobarea proiectului rezidenţial din Tei.

Pe terenul respectiv vor fi construite două blocuri cu 2 niveluri în subteran, parter şi 14 etaje, cu o înălţime de 45 de metri. Toată suprafaţa va fi de 80.000 mp şi va avea între 800 şi 1000 de apartamente. Tot proiectul atinge aproximativ 200 de milioane de euro.

Cristi Borcea a primit 6 ani şi 4 luni de închisoare şi a fost eliberat pe 2 Iulie 2018. Ulterior, pe 8 februarie 2019, a fost condamnat 7 ani şi 6 luni de închisoare în Dosarul Retrocedărilor, din care mai are de executat 3 ani şi 2 luni.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER