Conectează-te cu noi

Sport

CRONICĂ. Ce victorie! FC Unirea Dej – SCM Zalău 3-1. Andrei Pop, încă HATTRICK! – FOTO/VIDEO

Publicat acum

pe

loading...

Echipa de fotbal Unirea Dej a învins cu 3-1, pe teren propriu, formația SCM Zalău. Andrei Pop a reușit un nou hattrick și a fost omul meciului.

Partida dintre FC Unirea Dej și SCM Zalău – care s-a disputat cu începere de la ora 15, pe Stadionul Municipal Dej – a contat pentru a XVI-a etapă a seriei a V-a din Liga a III-a. Înaintea acestei confruntări, dejenii antrenați de Dragoș Militaru ocupau locul 11 în clasament, cu 18 puncte acumulate, în vreme ce sălăjenii se situau pe poziția cu numărul 15, având 9 puncte strânse până acum.

Oaspeții au avut prima ocazie de gol, în minutul 3, când Iorga a primit o centrare, de pe dreapta, și a fost blocat în ultima clipă, înainte de a împinge mingea în plasă. De cealaltă parte, Vitan a profitat de o gafă în defensiva zălăuanilor și a trimis spre poarta lor, însă balonul a ratat milimetric ținta. În minutul 39, centralul a indicat 11 metri, după un henț comis în careul sălăjenilor. Andrei Pop l-a transformat în stânga portarului și a stabilit scorul pauzei, 1-0.

La puțin timp după reluare, Andrei Pop a ratat o ocazie uriașă, din 6 metri, spre disperarea oamenilor din tribune. Șeptarul avea să se revanșeze în minutul 53. Frăsineanu ”a făcut bulevard” pe dreapta și a pasat perfect în fața porții, de unde Andrei Pop a înscris ca la antrenament. În minutul 59, același Andrei Pop a scăpat singur spre poarta adversă și nu a iertat, reușind al treilea hattrick consecutiv (două în ultimele jocuri amicale, unul azi). Neputincioși în fața unui adversat motivat, zălăuanii au reușit, totuși, să reducă din diferență, în prelungiri, printr-un gol, cu capul, semnat de Dulap.

FC Unirea Dej – SCM Zalău s-a încheiat 3-1, la capătul unui joc în care uniriștii au avut atitudine, au stat mai bine în teren și au fructificat aproape toate ocaziile avute. De cealaltă parte, Zalăul a fost favorită doar pe hârtie, căci experiența celor 10 jucători aduși în iarnă (toţi cu meciuri în eşaloanele superioare, iar o parte dintre ei cu experienţa primei ligi) nu a contat în fața unui adversar determinat, cum a fost astăzi Unirea. Mai mult decât atât, exceptând golul din prelungiri, oaspeții nu au avut niciun șut pe spațiul porții!

Vezi în MATERIALUL VIDEO de mai jos ce a declarat, după meci, antrenorul Unirii Dej, Dragoș Militaru.

FC Unirea Dej: 12. Farcaș D., 5. Kereki, 15. Lang, 8. Frăsineanu, 4. Maxim, 9. Cocian, 19. Vitan, 6. Cătinean, 7. Pop A., 10. Pop Ad., 3. Cornea. Rezerve: 1. Papp R., 16. Peter, 17. Iepan, 20. Blaj Al., 13. Sabo, 11. Farcaș Ad., 18. Papp Al. Antrenor: Dragoș Militaru.

SCM Zalău: 1. Pop A., 23. Kinczel, 13. Pop Fl., 22. Dulap, 10. Istrate, 7. Stanciu, 29. Kis, 27. Iorga, 21. Vaștag, 20. Pavel, 9. Dumitrașcu. Rezerve: Băican, 99. Hațiegan, 19. Saroși, 18. Ardelean, 11. Duma, 24. Culda, Călin. Antrenor: Marius Pașca.

RECLAMĂ

loading...

TU AI DAT LIKE?

PUBLICITATE

PUBLICITATE

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER