Conectează-te cu noi

Sport

CRONICĂ. Duelul Unirilor, câștigat de Dej. Antrenorul Militaru a mutat inspirat și Giurgean a reușit un HATTRICK!

Publicat acum

pe

Echipa de fotbal Unirea Dej rămâne neînvinsă și după a V-a etapă a seriei a IX-a din Liga a III-a. Astăzi, elevii lui Dragoș Militaru au trecut cu 3-1 de Unirea Ungheni.

Duelul Unirilor s-a ”consumat” în această după-amiază, cu începere de la ora 15, pe terenul din Ungheni. Prima ocazie de gol le-a aparținut dejenilor. În minutul 6, Florin Blaj a pătruns în careu și a pasat în fața porții, însă lui Frăsineanu i-au lipsit câțiva centimetri pentru a trimite în plasă. Gazdele au ”ripostat” prin Iliescu, cu un șut de la 18 metri, pe lângă poarta apărată de Tudose.

În minutul 18, Cocian a șutat superb cu stângul, dar s-a opus bara. Două minute mai târziu, Frăsineanu a introdus balonul în poartă, din patru metri, numai că centralul a anulat reușita pe motiv de offside. Ungheniul a deschis scorul în minutul 23. Chira a faultat în careu, arbitrul a indicat lovitură de la punctul cu var și Iliescu a înscris pentru 1-0. Cocian putea egala din lovitură liberă, dar Eremiaș a fost la post. Apoi, Roșca a trimis în forță puțin pe lângă poarta Unirii.

Imediat după reluare, Iliescu a executat o lovitură liberă de la 17 metri și Tudose a scos senzațional de sub transversală. La faza imediat următoare, Rotaru a ratat ținta, cu capul, după un corner bătut de pe partea stângă. La cealaltă poartă, Kereki a ratat o ocazie monumentală, din 5 metri, tot în urma unui corner de pe stânga.

La sfârșitul primei ore de joc, antrenorul Dragoș Militaru a făcut o schimbare extrem de inspirată. L-a scos de pe teren pe Bogdan Pop și l-a introdus pe Giurgean, cel care avea să bifeze un hattrick. În minutul 65, acesta a fost ”servit” printre fundașii Ungheniului și cu multă siguranță a marcat pentru 1-1. Cu la fel de multă luciditate a înscris și în minutul 83: șut din interiorul careului, în plasa laterală, fără șansă pentru goalkeeper-ul gazdelor.

Cu cinci minute înainte de finalul jocului, mureșenii au cerut încă o lovitură de pedeapsă, după un presupus fault făcut de Tudose, dar arbitrul a fost de neînduplecat, spre disperarea vocalilor spectatori aflați în tribune. În minutul 89, Cocian și Giurgean au făcut un un-doi ca la carte, ultimul a finalizat și duelul Unirilor a fost câștigat de formația din Dej.

În urma acestui rezultat, elevii lui Dragoș Militaru rămân neînvinși după cinci etape scurse din Liga a III-a și se pregătesc pentru restanța de miercuri cu Alba Iulia.

Unirea Ungheni: 1. Eremiaș, 98. Trăistar, 23. Stoica, 3. Bucur, 15. Coman, 22. Roșca, 17. Solymosy, 27. Iliescu, 20. Iușan, 19. Caliani, 90. Rotaru. Rezerve: 12. Negrușa, 16. Onețiu, 7. Ruja, 13. Birtalan, 11. Miclean, 4. Ioja, 9. Potor, 21. Petriș, 6. Olteanu. Antrenor: Pop Ioan Adrian.

Unirea Dej: 1. Tudose, 4. Rus, 5. Kereki, 2. Vomir, 18. Papp Al., 20. Blaj Al., 10. Blaj Fl., 8. Frăsineanu, 13. Chira, 11. Pop B., 17. Cocian. Rezerve: 12. Toderean, 14. Giurgean, 16. Peter, 7. Câmpan, 19. Farcaș, 9. Lacan, 15. Mate, 3. Meszaros, 6. Sabo. Antrenor: Dragoș Militaru.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER