Conectează-te cu noi

Sport

CRONICĂ. FC Unirea Dej a zdrobit MSE Tg. Mureș, 5-1. NOTELE Dej24.ro – FOTO

Publicat acum

pe

Echipa de fotbal Unirea Dej a câștigat categoric, scor 5-1, întâlnirea de pe teren propriu cu MSE Târgu Mureș. Duelul – care a debutat la ora 18 – a contat pentru a 27-a etapă a seriei a V-a din Liga a III-a.

Înaintea acestei confruntări, FC Unirea Dej se clasa pe locul 11 în seria a V-a, cu 29 de puncte acumulate, în vreme ce oaspeții ocupau poziția cu numărul 14, având numai 16 puncte strânse până acum.

Elevii lui Gică Barbu au controlat cap-coadă jocul de pe propriul teren. Uniriștii puteau deschide scorul în minutul 1, când Andrei Pop a centrat în fața porții, în 2 metri, numai că Hîmpea nu a ajuns la timp. Oaspeții au fost cei care au trimis primul șut pe spațiul porții, în minutul 2, prin Balla, fără probleme pentru Farcaș.

În minutul 7, Andrei Pop a fost faultat în careu, centralul a indicat lovitură de la punctul cu var și Bogdan Pop – cu mult calm – a trimis în stânga portarului pentru 1-0. Sportivii din Târgu Mureș puteau egala câteva secunde mai târziu, dar Ruja nu a reușit să agațe balonul, în 6 metri.

În minutul 20, portarul Molnar a respins aiurea mingea și a fost la un pas de autogol, Bogdan Pop a luat la țintă bara din câțiva metri, însă Onicaș s-a aflat la locul potrivit și a trimis în plasă. De cealaltă parte, Hashyrov a șutat din 5 metri și Farcaș a avut un reflex senzațional, continuând forma bună arătată cu Arieșul Turda.

Până la pauză s-a remarcat și Pîrv cu o ratare monumentală. Fundașul dreapta a scăpat singur spre poarta adversă, a șutat din 7 metri, dar Molnar a respins incredibil cu piciorul. În minutul 42, Plaian a pasat excelent în marginea careului mare și Hîmpea – după ce l-a driblat pe goalkeeper-ul din Târgu Mureș – a înscris pentru 3-0.

Repriza a doua a debutat excelent pentru FC Unirea Dej. La câteva secunde după reluare, Florin Blaj a driblat un adversar și a făcut ”scurt” 4-0. Tabela avea să se modifice din nou două minute mai târziu. Plaian a sprintat în banda stângă, l-a driblat pe Molnar și a marcat golul cu numărul cinci pentru gazde.

Târgmureșenii au redus din diferență în minutul 78: Dudas a executat o lovitură liberă direct în vinclu, fără vreo șansă pentru Farcaș. La o fază aproape identică, Petriș putea marca și el, însă goalkeeper-ul dejean a respins de sub transversală. Finalul a fost unul tensionat: în prelungiri, Kovacs a avut o altercație cu unul dintre oaspeți (care l-a înjurat) – în marginea terenului – și arbitrul i-a trimis pe amândoi la vestiare. Un gest prostesc al fundașului dejean, în prelungiri (la scorul de 5-1!), care va lăsa Unirea ”descoperită” în zona centrală în următoarele două runde, mai ales că și Pintea este accidentat.

S-a încheiat 5-1 pentru FC Unirea Dej – la capătul unui joc controlat în totalitate de gazde – și elevii lui Gică Barbu avansează un loc în clasament, ”poposind” acum pe 10.

NOTELE Dej24.ro (1-4 – foarte slab/ dezamăgitor, 5-7 – satisfăcător/ și-a făcut treaba, 8-10 – contribuție decisivă/ excelent).

FC Unirea Dej: 12. Farcaș – 7, 15. Pîrv –7, 13. Sabo – 7, 18. Pop B. – 8, 6. Kovacs – 5, 10. Blaj – 8, 7. Hîmpea – 8, 9. Pop A. – 7, 5. Cătinean – 7, 19. Onicaș – 8, 3. Plaian – 8. Rezerve: 1. Brie, 20. Sătmar, 4. Corduneanu – 7, 11. Papp – 7, 17. Farcaș Ad. – 7, 8. Peter, 16. Budean – 7. Antrenor: Gică Barbu.

MSE Târgu Mureș: 1. Molnar, 14. Ruja, 26. Ungur, 30. Aldea, 8. Torok Sz., 25. Bucur, 3. Torok D., 5.Hashyrov, 21. Balla, 23. Petriș, 18. Deteșan. Rezerve: 91. Kristaly, 2. Balazs, 9. Dudas, 10. Moldovan. Antrenor: Iuliu Hajnal.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER