Conectează-te cu noi

Sport

CRONICĂ. FC Unirea Dej, învinsă de AFC Hermannstadt. Dejenii, INEXISTENȚI ÎN ATAC – FOTO/VIDEO

Publicat acum

pe

Echipa de fotbal Unirea Dej a fost învinsă cu scorul de 1-0, pe teren propriu, de liderul seriei a V-a, AFC Hermannstadt.

Partida de pe Stadionul Municipal Dej, programată în această după-amiază de la ora 17, a contat pentru a XXI-a etapă a seriei a V-a din Liga a III-a. La capătul a 90 de minute de joc, liderul seriei a înscris un singur gol, dar a avut meciul în mână și a controlat ostilitățile, în timp ce dejenii nu au avut niciun șut pe spațiul porții adverse, fiind inexistenți pe partea ofensivă.

Prima ocazie de gol le-a aparținut oaspeților, în minutul 8, când Szekely a scos cu greu un balon trimis de la marginea careului mare. La faza următoare s-a înregistrat prima mare ratare a meciului. Petrescu a fost găsit de un coechipier în 6 metri, dar acesta nu a reușit să pună latul și să deschidă scorul. De cealaltă parte, dejenii au replicat în minutul 19. Ferhaoui a scăpat de un adversar pe partea dreaptă și a centrat în careu, iar Pîrvulescu a fost la un pas de autogol în încercarea sa de a-l bloca pe Suciu, aflat în poziție ideală.

În minutul 26, Străulea a încercat să îl suprindă pe Szekely cu o execuție plasată, dar goalkeeper-ul dejean a scos de la vinclu și și-a salvat echipa. Patru minute mai târziu, Cîrstean a pătruns în careu și l-a găsit pe Neacșă, care nu a putut fructifica prin gol pasa primită în gura porții. Oaspeții au deschis, totuși, scorul cu patru minute înainte de pauză. Același Neacșă a executat un corner de pe partea stânga, Crișan s-a înălțat excelent în 5 metri și a trimis cu capul în plasă.

După reluare, tot fotbaliștii echipei de pe primul loc au fost mai periculoși. Necșulescu, Petrescu și Neacșă au trimis peste poartă în decurs de 10 minute, în timp ce Monea a încercat să înscrie cu un șut plasat. În minutul 70, Neacșă a sprintat pe partea stângă, însă nu s-a înțeles cu Cîrstean – aflat în poziție foarte bună – și tabela a rămas neschimbată. Uniriștii au încercat să egaleze prin Ferhaoui, numai că lovitura liberă executată de acesta s-a dus mult peste poartă.

În minutul 77, Petrescu a pasat printre apărătorii Unirii pentru Fotescu, dar acesta din urma nu a fost inspirat la finalizare și a șutat dezamăgitor. Sibienii au controlat ostilitățile până la finalul jocului, chiar dacă nu au mai avut ocazii la fel de mari ca în prima repriză, și au câștigat meciul cu 1-0, ”spulberând” invincibilitatea Unirii pe teren propriu din acest sezon.

FC Unirea Dej: 27. Szekely, 19. Podină, 6. Kovacs, 5. Kereki, 3. Plăian, 10. Ferhaoui, 8. Itu, 15. Nalați, 18. Blaj Fl., 26. Blaj Al., 9. Suciu. Rezerve: 24. Iura, 94. Obreja, 21. Kocsis, 11. Papp, 93. Sabo, 7. Bogdan, 20. Alexandru. Antrenor: Gheorghe Barbu.

AFC Hermannstadt: 1. Moldovan, 32. Străulea, 6. Pîrvulescu, 27. Crișan, 17. Tătar, 15. Riko, 23. Necșulescu, 19. Monea, 7. Petrescu, 10. Neacșă, 9. Cîrstean. Rezerve: 22. Voicilă, 13. Medeșan, 5. Dâlbea, 18. Chifu, 4. Oiță, 25. Cristiu, 14. Fotescu. Antrenor: Ioan Gavrilă.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER