Conectează-te cu noi

Sport

CRONICĂ – FC Unirea Dej, învinsă de FC Hermannstadt în etapa a șasea – FOTO

Publicat acum

pe

fc-hermannstadt-unirea-fotbalEchipa de fotbal Unirea Dej a fost învinsă cu scorul de 2-0 de FC Hermannstadt, într-un meci disputat astăzi pe Stadionul Municipal Sibiu.

Partida dintre FC Hermannstadt și Unirea Dej, care a debutat astăzi cu începere de la ora 15, a contat pentru etapa a VI-a a seriei a V-a din Liga a III-a. Dejenii au început dezastruos meciul de la Sibiu și au luat gol la prima fază periculoasă de joc a gazdelor. Căpitanul echipei sibiene, Răzvan Dâlbea a deschis scorul și și-a adus echipa în avantaj după numai 6 minute. Necșulescu a avut și el două ocazii importante de a puncta: în minutul 15 a trimis pe lângă stâlpul porții apărate de portarul Unirii Dej, iar 10 minute mai târziu a luat la țintă bara, după o incursiune personală pe partea stângă.

Gazdele au controlat ostilitățile și au dominat jocul, Tătar – în minutul 35 – fiind la un pas de 2-0, dar șutul său periculos a trecut puțin peste poarta Unirii. Până la pauză, doar Cârstean s-a mai remarcat, balonul trimis de el – de la 13 metri – fiind respins în ultima clipă, cu piciorul, de goalkeeper-ul dejean. De remarcat că elevii lui Gheorghe Barbu nu au contat în atac în prima repriză, aflându-se mai tot timpul în propria jumătate de teren.

Dejenii au început partea secundă cu o modificare: Muntean a fost înlocuit cu experimentatul Alexandru Bălțoi. Cu avantaj minim pe tabelă, sibienii au ieșit de la vestiare la fel de determinați. În minutul 51, Tătar a primit o minge la 12 metri, poziție centrală, dar reflexul portarului Szekely a făcut ca tabela să rămână nemodificată. Același Szekely și-a salvat echipa câteva minute mai târziu, când Cârstean a șutat din interiorul careului advers.

În minutul 61, portarul Unirii Dej a ”dovedit” – dacă mai era cazul – că este cel mai bun sportiv de pe teren al oaspeților. Acesta s-a opus majorării diferenței de pe tabelă, șutul spectaculos trimis de Tătar fiind respins de portar de sub transversală. La numai câteva secunde, elevii lui Mărgărit au ratat o nouă oportunitate imensă de a se desprinde, când Cârstean a trimis puțin pe lângă vinclul porții dejene.

O nouă ocazie a sibienilor s-a înregistrat în minutul 70. Necșulescu a driblat tot ce i-a ieșit în cale, dar Lorand Szkeley s-a opus. La faza imediat următoare, Cârstean și mai apoi Oiță nu l-au putut învinge nici ei pe portarul Unirii – aflat în formă de zile mari. Chiar și așa, Radu Necșulescu a reușit să puncteze pentru 2-0 în minutul 79, la capătul unei faze frumoase de joc, și a ”răzbunat” ratările colegilor săi. Șutul său de la 10 metri, din poziție centrală, nu a mai putut fi blocat de portarul oaspeților, iar tabela s-a modificat pentru a doua oară.

În minutul 85, Unguru a centrat excelent de pe partea dreaptă, iar Tătar a fost la un pas să înscrie și el, dar a trimis cu capul puțin pe lângă stâlpul porții din stânga lui Szekely. FC Hermannstadt – FC Unirea Dej s-a încheiat 2-0, iar dejenii înregistrează a doua înfrângere din acest campionat, după 0-3 cu Sănătatea Cluj, în etapa a patra.

FC Unirea Dej: Szekely – Bota, Kovacs, Kis, Podină – Giurgean, Bogdan, Muntean, Blaj Al., Ferhaoui – Blaj Fl. Antrenor: Gheorghe Barbu.

FC Hermannstadt: Voicilă – Medeșan, Oiță, Tătaru, Cristiu – Tătar, Dâlbea, Necșulescu, Petrescu – Monea, Cârstean. Antrenor: Marian Mărgărit.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER