Conectează-te cu noi

Sport

CRONICĂ. FC Unirea Dej, învinsă de Râșnov printr-un autogol. NOTELE Dej24.ro – FOTO

Publicat acum

pe

Echipa de fotbal Unirea Dej a pierdut cu 1-0, pe teren propriu, duelul cu ACS Olimpic Cetate Râșnov, la capătul unui meci în care elevilor lui Gică Barbu le-a lipsit șansa.

Partida – programată în această după-amiază, de la ora 17, pe Stadionul Municipal Dej – a contat pentru a XXIII-a etapă a seriei a V-a din Liga a III-a. Înaintea acestei confruntări, FC Unirea Dej se situa pe locul 10 în clasament, cu 26 de puncte acumulate, în vreme ce oaspeții ocupau poziția a cincea a ierarhiei, cu 40 de puncte strânse până acum.

Oaspeții au controlat ostilitățile în prima parte a jocului și au avut posesia, însă nu au pus prea multe probleme dejenilor. Singura ocazie a fost semnată de Damian – un șut spre poarta apărată de Brie – revenit, de altfel, între buturi după o pauză de câteva partide. Fotbaliștii din Râșnov au deschis scorul în minutul 24. La un corner executat de pe partea dreaptă, Kovacs – plasat greșit – a trimis din trei metri în propria poartă, fără ca Brie să poată interveni.

În minutul 26, Andrei Pop a șutat de la 20 de metri, însă Mutu a respins mingea în afara terenului. Până la final, doar Bogdan Pop a mai trimis în forță, pe lângă poarta Râșnovului. Deși oaspeții au fost mai-mereu primii la minge, diferența de valoare – conform clasamentului – nu s-a sesizat timp de 45 de minute.

După reluare, Șerban a șutat din interiorul careului și a ratat ținta, aceasta fiind prima și singura ocazie de gol importantă avută de brașoveni în actul secund. Jocul Unirii Dej s-a îmbunătățit vizibil după ce Sabo a fost trimis în apărare și astfel Onicaș a fost avansat la mijlocul terenului. În minutul 58, Andrei Pop a ratat lobul și o șansă uriașă de egalare, spre disperarea spectatorilor aflați în tribune.

În minutul 63, același Andrei Pop i-a centrat ”pe cap” lui Papp, însă fratele fostului stelist Paul Papp a trimis într-un adversar. Ultima mare ocazie de gol a aparținut tot Unirii. În prelungiri, Florin Blaj a bătut o lovitură liberă puțin peste transversală și FC Unirea Dej – Olimpic Cetate Râșnov s-a încheiat 0-1.

Chiar dacă au avut mai multe ocazii de a marca și jocul din a doua repriză s-a îmbunătățit semnificativ, elevilor lui Gică Barbu le-a lipsit azi șansa pentru a obține un egal – spunem noi – echitabil.

NOTELE Dej24.ro (1-4 – foarte slab/ dezamăgitor, 5-7 – satisfăcător/ și-a făcut treaba, 8-10 – contribuție decisivă/ excelent).

FC Unirea Dej: 1. Brie – 6, 3. Plaian – 7, 19. Onicaș – 7, 6. Kovacs – 3, 15. Pîrv – 7, 10. Fl. Blaj – 6, 18. Pop B. – 5, 5. Cătinean – 6, 8. Hetea – 5, 7. Hîmpea – 5, 9. Pop A. – 6. Au mai intrat: 13. Sabo – 6, 16. Budean – 6, 11. Papp – 5, 4. Corduneanu – 5. Antrenor: Gheorghe Barbu – 9.

ACS Olimpic Cetate Râșnov: 13. Mutu, 5. Poverlovici, 26. Căpățînă, 2. Sorin, 19. Neculăescu, 17. Sergiu, 8. Țuțu, 94. Damian, 9. Strătilă, 77. Staicu, 20. Șerban. Rezerve: 31. Mihok, 18. Dobre, 6. Bogyor, 10. Mariean, 98. Mărgean, 11. Boricean, 7. Vîrcan. Antrenor: Florin Dîrvăreanu.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER