Conectează-te cu noi

....

Sport

CRONICĂ. FC Unirea Dej, învinsă într-un minut de CFR Cluj 2. Ocazii după ocazii, ratate de dejeni – FOTO

Publicat acum

pe

....

Echipa de fotbal Unirea Dej a fost învinsă, scor 1-2, în deplasare, de formația CFR Cluj II. Feroviarii au marcat ambele goluri într-un minut, în timp ce dejenii s-au întrecut în ocazii.

Partida – disputată în această după-amiază, de la ora 14, la Cluj-Napoca – a contat pentru a XI-a etapă a seriei a V-a din Liga a III-a. Înaintea acestei confruntări, FC Unirea Dej ocupa locul 9 în clasament, cu 13 puncte acumulate, în vreme ce ”feroviarii” se situau pe poziția cu numărul 12, având 12 puncte strânse până acum.

....

În primele 5 minute ale jocului, Lemnaru și Blaj puteau deschide scorul, dar balonul a ratat ținta. În minutul 18, la un corner bătut de pe dreapta de Bogdan Pop, mingea a ajuns la Blaj, decarul a recentrat în fața porții, numai că lui Lemnaru i-a lipsit un vârf de gheață să împingă mingea în plasă. Apoi, Blaj, Lemnaru și Andrei Pop au desfăcut apărarea feroviarilor, dar Bogdan Pop a trimis slab, pe lângă.

În minutul 25, Blaj a șutat plasat și portarul CFR-ului a respins in extremis. La faza imediat următoare, Lemnaru l-a pus la încercare pe “Otto”, fără succes pe tabelă. De cealaltă parte, gazdele au ratat o ocazie uriașă în minutul 32. Andrei Pop nu a fost nici el mai norocos și a trimis puțin pe lângă poarta clujenilor. Ultima ocazie le-a aparținut tot dejenilor. Bogdan Pop a executat o lovitură liberă de la distanță și Kereki, din întoarcere, a șutat în forță, dar goalkeeper-ul feroviar a avut un reflex incredibil și și-a salvat formația.

După reluare, Onicaș a trimis cu capul peste transversală. În minutul 56, la o fază petrecută în bandă, Zaharia a dat pe lângă minge, unul dintre adversari a scăpat și a intrat în careu, iar Plaian a faultat. Centralul a indicat lovitură de la punctul cu var și Mailat a transformat pentru 1-0. Dejenii nici n-au apucat bine să se dezmeticească și Mailat, de pe dreapta, a băgat-o din nou în ațe.

Uniriștii au revenit în joc repede. În minutul 61, la un henț petrecut în careu, centralul a indicat din nou 11 metri, de data aceasta în favoarea dejenilor. Bogdan Pop a executat la semiînălțime și a readus speranța pentru colegii săi. Oaspeții s-au aruncat în atac și au ratat ocazie după ocazie, prin Kereki, Onicaș, Andrei Pop și Lemnaru. Norocul nu a fost de partea lor și, contrar cursului jocului, au pierdut, 1-2.

FC Unirea Dej: 12. Farcaș, 16. Peter, 5. Kereki, 17. Zaharia, 3. Plaian, 5. Cătinean, 7. Pop A., 8. Pop B., 19. Onicaș, 10. Blaj, 9. Lemnaru. Antrenor: Gică Barbu.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER