Conectează-te cu noi

Sport

CRONICĂ. Someșul Dej a învins Progresul Șomcuta Mare, 2-0 – FOTO/VIDEO

Publicat acum

pe

Echipa de fotbal Someșul Dej a învins cu 2-0, pe teren propriu, formația Progresul Șomcuta Mare, la capătul unui joc controlat în totalitate de gazde.

Partida dintre Someșul Dej și Progresul Șomcuta Mare – care s-a disputat în această după-amiază, cu începere de la ora 15, pe terenul din localitatea Vad – a contat pentru a șaptea etapă a seriei a X-a din Liga a III-a. Înaintea acestei confruntări, elevii lui Alpar Meszaros ocupau locul 7 în clasament, cu 6 puncte acumulate, în timp ce oaspeții se situau pe a noua poziție, cu 5 puncte strânse până acum.

Prima ocazie de gol le-a aparținut dejenilor. În minutul 3, Valea a executat o lovitură liberă, de la 18 metri și Lovasz a reținut. Cinci minute mai târziu, Brumă a trecut de un adversar și a pasat în fața porții pentru Buga, dar acesta nu a reușit să trimită balonul în plasă, deși se afla în poziție ideală. De cealaltă parte, Tutuța a șutat peste buturile lui Szekely. La fel a făcut-o apoi și Sebi Rus.

În minutul 28, Toma a executat o lovitură liberă în brațele goalkeeper-ului Lovascz. La faza următoare, Balmoș a lovit transversala. Ultima ocazie a primei reprize a fost semnată de Buga: șut în forță, pe centrul porții.

Dejenii au deschis scorul în minutul 52: Maxin a primit o pasă excelentă de pe partea stângă și a înscris în plasa laterală. Câteva minute mai târziu, Sergiu Costin a bătut o lovitură liberă în zid, iar apoi Butta a trimis pe lângă poarta oaspeților.

La jumătatea reprizei secunde, Plăian a executat un corner de pe stânga, Toma a pus capul, dar a ratat ținta. Nu a fost mai norocos nici Colța, câteva secunde mai târziu. În minutul 80, Bușică a pătruns în careul dejean și a avut o șansă mare de a egala, însă Szekely și-a salvat echipa. Cu două minute înainte de finalul jocului, Revesz a lovit cu cotul și a văzut cartonașul roșu, fiind eliminat de pe teren. Dobrea a marcat din lovitura liberă (video, mai jos) rezultată din fault și a stabilit scorul final, 2-0. De menționat că în prelungirile jocului Bușica a lovit transversala.

Someșul Dej: 27. Szekely, 77. Valea, 16. Costin, 3. Toma, 96. Plăian, 26. Butta, 45. Buga, 17. Rus, 10. Colța, 14. Maxin, 9. Brumă. Rezerve: 1. Negrea, 6. Șandor, 7. Dobrea, 22. Miholca, 24. Nuțu, 94. Trif, 99. Popa, 19. Cifor, 80. Hannei. Antrenor: Alpar Meszaros.

Progresul Șomcuta Mare: 23. Lovasz, 77. Bud, 3. Pașca, 27. Tutuța, 5. Lazăr, 22. David, 19. Negreanu, 6. Lazăr, 89. Balmoș, 10. Bușică, 14. Ilieș. Rezerve: 44. Roșiianu, 4. Revesz, 18. Pop, 99. Pohl, 11. Răduneață, 9. Bârle, 98. Coromoș. Antrenor: Bogdan Vasile.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER