Conectează-te cu noi

Sport

CRONICĂ. Unirea Dej, eșec surprinzător la Turda – FOTO

Publicat acum

pe

Pe fondul unui joc modest, echipa de fotbal Unirea Dej a cedat azi, scor 1-2, la Turda. Chiar și așa, șansele de a merge la barajul de promovare în Liga a II-a rămân intacte.

Partida dintre Arieșul Turda și FC Unirea Dej s-a disputat în această după-amiază, cu începere de la ora 15, pe stadionul din Turda. Înaintea acestei confruntări, elevii lui Dragoș Militaru ocupau primul loc în seria a IX-a a Ligii a III-a, cu 31 de puncte acumulate, în timp ce turdenii se aflau pe locul 5, cu 15 puncte.

Dejenii puteau deschide scorul în minutul 4. Kereki a centrat în fața porții, însă Vomir nu a reușit să înscrie din 6 metri. Apoi, Cocian a căzut în careul Arieșului și uniriștii au cerut penalty, numai că arbitrul nu a fost de aceeași părere. În minutul 16, Andrei Cobârzan a trecut ca prin brânză printre apărătorii Unirii și a deschis scorul cu o execuție simplă. În minutul 23, Florin Blaj a înșirat mai mulți adversari în careul advers, a fost faultat și de data aceasta centralul a indicat lovitură de la punctul cu var. Andrei Pop – care azi își sărbătorește ziua de naștere – a transformat penalty-ul, egalând la unu pe tabelă.

În minutul 32, Chiș a executat un corner de pe partea dreaptă (făcut cadou de portarul Farcaș) și Florin Dan – nederanjat de nimeni, în special de Papp – a înscris cu capul, de la colțul scurt. Cu patru minute înainte de finalul primei părți, Adi Pop i-a pus mingea pe picior lui Cocian, însă acesta nu a reușit să șuteze, din fața porții.

După reluare, Florin Dan a bătut o lovitură liberă de pe dreapta și Farcaș a reținut de lângă bară. Zece minute mai târziu, Cocian a centrat în zona careului mic pentru Adi Pop, dar acesta nu a reușit să ”înțepe” balonul în plasă. Apoi, tot el – cu o semi-foarfecă – a ratat ținta. Ultima mare ocazie de gol le-a aparținut turdenilor. În minutul 68, Florin Dan a fost aproape de 3-1 cu o torpilă de la mare distanță, puțin peste transversală.

S-a încheiat 2-1 pentru Turda și FC Unirea Dej suferă o înfrângere suprinzătoare, a doua în acest sezon. Chiar și așa, elevii lui Dragoș Militaru rămân la două puncte de CSO Cugir (câștigătoare azi, 2-1 cu Avântul Reghin) și la opt lungimi de Unirea Ungheni (învinsă azi de Alba Iulia, 2-3), astfel că barajul de promovare în Liga a II-a e aproape asigurat.

Arieșul Turda: 1. Onciu, 2. Chiș, 4. Ionescu, 6. Cordoș, 20. Marcu, 5. Cimpoeșu, 99. Paleoca, 18. Ciurcui, 7. Dan, 10. Salcău, 23. Cobârzan. Rezerve: 36. R. Pop, 9. Lemnaru, 8. Savu, 11. Hetea, 97. Busuioc, 19. Svichi, 14. Băejan. Antrenor: Artur Podar.

FC Unirea Dej: 12. Farcaș, 18. Papp, 15. Vomir, 4. Rus, 5. Kereki, 6. Cătinean, 17. Cocian, 31. Ad. Pop, 10. Fl. Blaj, 8. Frăsineanu, 7. A. Pop. Rezerve: 33. Georgescu, 16. Peter, 20. Al. Blaj, 32. Sabo, 3. Meszaros, 11. B. Pop, 9. Serediuc, 19. Roș. Antrenor: Dragoș Militaru

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

TU AI DAT LIKE?

RECLAMĂ

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER