Conectează-te cu noi

Sport

CRONICĂ. Zis și făcut! Trei puncte pentru FC Unirea Dej după duelul cu Galda – FOTO

Publicat acum

pe

Echipa de fotbal Unirea Dej s-a impus, astăzi, cu 3-1, pe teren propriu, în fața formației Industria Galda. Partida de pe Municipal, care a debutat la ora 14, a contat pentru a VI-a etapă a seriei a V-a din Liga a III-a.

Înaintea acestei confruntări, FC Unirea Dej ocupa locul 14 în clasament, cu patru puncte acumulate, în vreme ce oaspeții antrenați de Paul Ciucă se situau pe poziția cu numărul 15, având 0 puncte.

Dejenii au deschis scorul în minutul 11. Florin Blaj a pasat – printre fundașii centrali ai Industriei – pentru Andrei Pop, șeptarul a fost faultat în careu și arbitrul a indicat 11 metri. Bogdan Pop a transformat lovitura de la punctul cu var. Oaspeții au contestat decizia centralului minute în șir, antrenorul Ciucă fiind avertizat cu ”galben” pentru proteste.

Galda putea egala în minutul 16 prin Lupșan, numai că mingea trimisă din lovitură liberă a trecut milimetric pe lângă poarta dejenilor. În minutul 21, Onicaș a profitat de o gafă făcută de Lupșan în fața careului mare, i-a ”furat” balonul și a pasat, în lateral, pentru Lemnaru, dar fostul stelist a lovit transversala. Mai apoi, Florin Blaj și Andrei Pop au ratat încă două ocazii pentru Unirea. Ultima situație de gol a primei reprize le-a aparținut oaspeților, când portarul Cristian Pop l-a blocat cu succes pe Puha.

După reluare, Bogdan Pop a pasat decisiv – din nou, printre fundașii Galdei -, pentru Andrei Pop și acesta din urmă a trimis cu multă încredere în plasă. Câteva secunde mai târziu, un șut expediat de Bogdan Pop a fost respins de Suciu. Kereki, cu capul, putea face 3-0, însă unul dintre oaspeți și-a salvat echipa de pe linia porții.

Cea mai mare ocazie de gol din a doua parte a jocului a fost ”semnată” de Bogdan Pop, care, din 4 metri, a trimis peste poartă. De cealaltă parte, în minutul 84, Cioară a lovit balonul cu capul și a trimis în transversală.

Cu cinci minute înainte de fluierul de final, Adrian Farcaș – trimis pe teren de doar câteva secunde – a pasat pentru Chifu și acesta din urmă a marcat pentru 3-0, după ce l-a driblat pe Suciu. La faza următoare, Adam a șutat puternic în bară. Partida de la Dej nu avea să se încheie cu ”scor de neprezentare”: la o lovitură liberă executată de pe dreapta, Cristian Pop a respins în lateral și Truță – nederanjat de nimeni – a înscris pentru 1-3.

FC Unirea Dej: 12. Cr. Pop, 5. Kereki, 3. Plaian, 6. Cătinean, 18. B. Pop, 10. Fl. Blaj, 17. R. Zaharia, 4. Chifu, 19, Onicaș, 7. An. Pop, 9. Lemnaru. Rezerve: 1. D. Farcaș, 14. Peter, 20. Al. Blaj, 8. Al. Papp, 11. Ad. Farcaș, 16. Benko, 13. V. Sabo. Antrenor: Gheorghe Barbu.

Industria Galda: 12. Căt. Suciu, 23. Frențiu, 15. Haiduc, 7. D. Lupșan, 27. Petruse, 21. Adam, 97. Ad. Hăprian, 14, Al. Costea, 19. Puha, 33. P. Muntean, 30. S. Mureșan. Rezerve: 99. Lepădat, 17. G. Goronea, 10. Circov, 77. Cioară, 9. Baghiu, 11. V. Truță, 8. Gergely. Antrenor: Paul Ciucă.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER