Conectează-te cu noi

....

Social-Cultură

Crosul Toamnei ia startul la Dej! Banii strânși vor fi donați tânărului Mădălin Mureșan

Publicat acum

pe

....

Cea de-a treia ediție a Crosului Toamnei, eveniment caritabil prin care se promovează alergarea în aer liber și un stil de viață sănătos, va avea loc sâmbătă, 16 septembrie, la Dej.

....

Ediția din acest an va fi dedicată lui Mădălin Mureșan, un tânăr din Dej care are nevoie urgentă de un transplant de inimă în străinătate.

Crosul Toamnei este organizat de Asociația „Marsala Life” și dorește să promoveze alergarea în aer liber, alături de un stil de viaţă sănătos.

Fondurile rezultate în urma organizării competiţiei (taxa de participare 20 lei) vor fi donate pentru transplantul de inimă al lui Mădălin. Înscrierile se pot face în ziua desfășurării crosului, începând cu ora 09:00.

Startul competiției – aflată cea de-a treia ediție – va fi dat la ora 10:30, în Parcul Mic din Dej, iar pregătirea de efort va fi conducă de instructorul Bogdan Savu.

Evenimentul sportiv va cuprinde o cursă de 1.200 m pentru copii și 2.400 m pentru adulți și alți doritori.

Cei mai buni dintre participanți vor primi diplome și produse oferite de sponsori, iar festivitatea de premiere va avea loc după terminarea cursei și după stabilirea clasamentului. Mai mult decât atât, primii 200 de înscriși vor primi tricouri personalizate.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER