Conectează-te cu noi

Sport

CS Budokan Ryu, 19 medalii la Cupa Tiger la Karate WUKF – FOTO

Publicat acum

pe

CS Budokan Ryu, Cupa Tiger WUKF

Weekendul trecut a avut loc, la Bistrita, editia a 5-a a Cupei Tiger la Karate WUKF. Competitia, dedicata tuturor categoriilor de varsta, a adunat aproape 250 de sportivi de la 15 cluburi din tara.

Clubul Sportiv Budokan Ryu a participat cu un lot format din 34 de sportivi, reusind sa obtina la finalul competitiei 8 medalii de aur, 4 de argint si 7 de bronz.

Astfel, medaliie de aur au fost aduse acasa de catre Costea Alezia, Boca Denisa, Panescu Dorin, Vascan Andrada si Orban Rebeka la probe de kumite individual, iar la echipe s-au obtinut inca trei medalii, prin Szekely Markus, Bobos Andrei, Farcas Matei si Danciu Luca, echipa Costea Alexia, Man Denisa si Pop Narcisa si echipa Panescu Dorin, Derta Valerian si Suciu Darius.

Medalii de argint au obtinut Panescu Alexandru, Suciu Darius si Farcas Matei la individual, iar la echipe Bota Vlad, Panescu Alexandru si Timandi Marius.

Bronzul a fost castigat de Bujor Cezara, Lombardi Luna, Man Denisa si Timandi Marius la kumite individual, iar la echipe Bujor Cezara, Sfechis Alisia, Nemeti Madalina si Rus Aura, precum si Pop Ana Maria, Lombardi Luna si Vascan Andrada.

Dorim sa ii felicitam pentru felul in care s-au prezentat pe toti sportivii nostri si echipei de antrenori si instructori, sa le multumim sponsorilor si colaboratorilor, dar mai ales echipei de parinti care sunt fanii si sprijinul numarul unu in ceea ce priveste galeria, motivarea si sustinerea copiilor”, au precizat reprezentantii CS budokan Ryu.

Sambata, 5 noiembrie, în Sala Sporturilor din Dej, cu incepere de la ora 10, va avea loc prima editie a CUPEI SAMVS la Karate WUKF, competitie nationala gazduita de catre CS BUDOKAN RYU, organizata cu sprijinul Primariei Municipiului Dej, sub egida Federatiei Romane de Karate WUKF.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER