Conectează-te cu noi

Sport

CS Unirea Dej primește fonduri nerambursabile și de la Consiliul Județean Cluj

Publicat acum

pe

....

Mai multe cluburi și asociații sportive din județul Cluj vor primi fonduri nerambursabile de la Consiliul Județean Cluj. Printre acestea se numără și Clubul Sportiv Unirea Dej.

....

După ce la mijlocul lunii trecute Primăria Municipiului Dej a publicat raportul preliminar cu privire la lista proiectelor cultural-sportive selectate pentru a primi finanțare nerambursabilă de la bugetul local pe anul 2017, a venit rândul Consiliului Județean Cluj să publice lista cluburilor sau asociațiilor sportive care vor primi finanțare nerambursabilă.

Așa se face că după ce echipa de volei Unirea Dej a primit 800.000 de lei de la municipalitate, respectiv echipa de fotbal Unirea Dej – 200.000 de lei, a vent rândul ca același club sportiv să primească, de această dată de la Consiliul Județean Cluj, o sumă mai mică ce-i drept, dar totuși binevenită pentru clubul dejean.

În urma ședinței Consiliului Județean Cluj din data de 8 mai, Unirea Dej urmează să primească o finanțare nerambursabilă totală de 165.000 de lei (130.000 de lei pentru clubul de volei și 35.000 de lei pentru clubul de fotbal).

Nu este singurul club sau asociație sportivă din Dej care va primi finanțare nerambursabilă de la județ pentru activități sportive. Asociația Sportivă Viile Dejului urmează să încaseze 7.000 de lei pentru susținerea activității sportive pe anul în curs, în vreme ce ACS Academia de Fotbal Paul Papp se va alege cu 2.000 de lei pentru promovarea fotbalului dejean.

FOTO – Arhivă

CITEȘTE ȘI:

DEJ – Finanțare nerambursabilă pentru proiecte cultural-sportive. Clubul de volei Unirea Dej, cei mai mulți bani de la primărie

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER