Conectează-te cu noi

Ştiri din zonă

Cum se circulă astăzi în județul Cluj?

Publicat acum

pe

Deszapezire zapada ninsoare polei material antiderapant Cluj DejÎn cursul acestei dimineți, la nivelul judeţului Cluj nu s-au înregistrat drumuri judeţene închise sau blocate, circulaţia desfășurându-se normal, în condiţii de iarnă, nesemnalându-se incidente sau accidente rutiere.

Ca urmare a precipitaţiilor mixte şi a temperaturilor negative înregistrate, mai multe sectoare de drumuri judeţene aflate pe raza judeţului au fost afectate de fenomenul de polei.

În vederea asigurării unor condiţii normale de circulaţie, în ultimele 12 ore s-a acţionat pe un număr de 65 de drumuri judeţene, dintre care pe 12 drumuri judeţene a intervenit SC Napoca Construcţii SA, iar pe 53 de drumuri judeţene SC Drumuri şi Poduri Judeţene Cluj SA, cu un total de 46 de utilaje, dintre care 6 aparţinând SC Napoca Construcţii SA şi 40 utilaje aparţinând SC Drumuri şi Poduri Judeţene Cluj SA. În total, a fost folosită o cantitate de 506 de tone de material antiderapant, inclusiv sare.

Se acţionează în continuare cu utilaje cu lamă pentru curăţirea zăpezii şi lărgirea carosabilului, respectiv împrăştierea de materiale antiderapant pentru combaterea fenomenului de polei.

Menţionăm faptul că lucrările de deszăpezire sunt executate de SC Napoca Construcţii SA (pe Lotul 2 de drumuri judeţene – zona Turda) şi de SC Drumuri şi Poduri Judeţene Cluj SA (pe Lotul 1 – zona Huedin-Gilău şi Lotul 3 – zona Gherla-Dej)”, arată Consiliul Județean Cluj, într-un comunicat de presă.

FOTO – Arhivă

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER