Conectează-te cu noi

Naţional

Cum va fi vremea în prima și în a doua zi de Paște

Publicat acum

pe

În prima zi de Paşte vor fi în medie 19-20 de grade, iar luni va fi cea mai frumoasă zi din această perioadă, cu temperaturi de până la 25 de grade Celsius.

Alina Şerban, meteorolog în cadrul Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM), a declarat pentru Mediafax că „duminică se încălzeşte uşor în regiunile intracarpatice, în Banat, Crişana, Maramureş şi Transilvania, unde la amiază valorile termice vor trece de 20 de grade Celsius, însă, în celelalte regiuni, între 14 şi 20 de grade. De asemenea, va fi vânt în partea de sud a teritoriului”.

DUMINICĂ:

Vremea va fi în general frumoasă, iar în regiunile intracarpatice va deveni caldă. Cerul va fi variabil spre senin, cu unele înnorări şi posibil ceaţă în primele ore ale zilei şi din nou noaptea în sudul extrem al ţării.

Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări temporare în sudul Banatului, inclusiv zona montană aferentă, dar şi pe litoral. Temperaturile maxime se vor încadra între 17 şi 23 de grade, mai scăzute pe litoral unde se vor înregistra între 12 şi 15 grade; minimele termice vor fi cuprinse în general între 2 şi 12 grade.

LUNI:

Potrivit sursei citate, luni va fi cea mai frumoasă zi din această perioadă cu temperaturi de peste 20 de grade şi chiar 25 de grade în zonele vestice.

 

Sursa – Mediafax

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER