Conectează-te cu noi

Naţional

Cum va fi vremea în următoarele două săptămâni și unde va ninge

Publicat acum

pe

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni în fiecare regiune. Potrivit meteorologilor, în perioada 13-26 decembrie vremea va fi rece, iar în mai multe zone va ninge, îndeosebi în a doua parte a intervalului.

Vremea în TRANSILVANIA

Media temperaturilor maxime va avea valori în jurul a 3 grade la începutul primei săptămâni de prognoză și va avea o tendință de scădere treptată de la o zi la alta, până spre -1…0 grade la jumătatea intervalului și până la -4…-3 grade spre finalul acestuia. Media valorilor termice nocturne nu va avea variații semnificative în primele nopți și se va situa astfel la valori de -3…-1 grad, iar din data de 18 decembrie va fi în scădere treptată, până spre -10…-8 grade. Temporar se vor semnala precipitații predominant sub formă de ninsoare, cu o probabilitate mai ridicată în prima zi din interval și în perioada 16 – 18 decembrie.

Vremea în MARAMUREŞ

Până în data de 17 decembrie, media valorilor diurne nu va avea variații semnificative și se va situa în jurul a 2 grade. După această dată, temperatura aeruluiva avea tendința de scădere continuă până la sfârșitul intervalului de anticipație, spre o medie în jurul a -2 grade.
Valorile nocturne vor avea ușoare variații până spre sfârșitul primei săptămâni, iar media acestora va fi de -3…0 grade. Apoi, minimele termice vor fi în scădere spre o medie de -8…-7 grade. După data de 16 decembrie va crește probabilitatea pentru precipitații predominant sub formă de ninsoare.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER