Conectează-te cu noi

Naţional

Cum va fi vremea în următoarele patru săptămâni | Prognoza ANM

Publicat acum

pe

Agenţia Naţională de Meteorologie (ANM) a anunţat prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni, respectiv pentru perioada 3 – 31 august.

Săptămâna 03.08.2020 – 10.08.2020 

Valorile termice se vor situa uşor peste cele specifice acestei perioade, la nivelul întregii ţări, dar mai ales în regiunile sudice, nord-estice şi nord-vestice Regimul pluviometric va fi deficitar în cea mai mare parte a ţării, dar mai ales în regiunile intracarpatice şi la munte. 

Săptămâna 10.08.2020 – 17.08.2020 

Temperaturile medii ale aerului vor fi uşor mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, în regiunile sudice, estice şi nordvestice, iar în rest vor fi apropiate de cele specifice perioadei Cantităţile de precipitaţii estimate pentru această săptămână vor fi deficitare în toate regiunile, dar mai ales în cele centrale şi nordice. 

Săptămâna 17.08.2020 – 24.08.2020 

Temperatura medie a aerului va avea valori uşor mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă în regiunile extracarpatice, iar în rest temperaturile medii vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval. Regimul pluviometric estimat pentru acest interval se va situa în jurul celui normal pentru această perioadă, la nivelul întregii ţări. 

Săptămâna 24.08.2020 – 31.08.2020 

Valorile termice se vor situa uşor peste cele specifice acestei săptămâni în regiunile extracarpatice, iar în rest temperaturile medii vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă. Cantităţile de precipitaţii vor fi în general deficitare în regiunile nord-vestice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE ELECTORALĂ

TU AI DAT LIKE?

RECLAMĂ

loading...

PUBLICITATE

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER