Conectează-te cu noi

Politic

Cunoscutul senator Nicolae Șerban a venit la Dej. Ce a spus despre Vasile Sălătioan – FOTO/VIDEO | ALEGERI LOCALE 2020

Publicat acum

pe

ALEGERI LOCALE 2020 | Aflat în campanie electorală, cunoscutul senator PSD Șerban Nicolae, unul dintre cei mai influenți membri ai partidului de pe Șoseaua Kiseleff, a ajuns astăzi la Dej și a avut o întâlnire cu Vasile Sălătioan, candidatul social-democraților la Primăria Municipiului Dej.

”Am mai venit prin Dej, dar de data aceasta sunt alături de colegii mei, vreau să transmit un mesaj de solidaritate, de susținere pentru candidatul la Primăria Municipiului Dej, Vasile Sălătioan. Noi (n.r. – PSD) propunem oameni cu experiență, care își asumă răspunderea, oameni serioși care nu jonglează cu interesele oamenilor, care nu urmăresc imagine personală sau alte interese mai puțin morale. Noi susținem oameni care știu problemele Dejului, problemele comunităților locale și care își asumă răspunderea unor soluții”, a declarat pentru Dej24.ro Nicolae Șerban, senator aflat la cel de-al treilea mandat.

Alte trei teme atinse de Nicolae Șerban: ”trădarea” edilului Morar Costan, mult-așteptata centură ocolitoare a municipiului Dej și de ce Vasile Sălătioan ar trebui să fie votat pe 27 septembrie 2020. Mai multe detalii în MATERIALUL VIDEO de mai jos:

Produs de DEJ 24 MEDIA SRL la comanda Partidului Social Democrat – Organizația Județeană Cluj, cod mandatar financiar 21200019

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER