Conectează-te cu noi

Social-Cultură

Daruri pentru prichindeii din comuna Cășeiu din partea Asociaţiei „Dunieres sans Frontieres” – FOTO

Publicat acum

pe

Daruri copii gradinita Caseiu (2)

Copiii de la grădiniţele din satele Rugăşeşti (Valea Gugii) şi Guga, comuna Căşeiu, au avut parte, săptămâna aceasta de o zi plină de bucurii, datorită darurilor primite din partea prietenilor francezi de la Asociaţia „Dunieres sans Frontieres” (Haute Loire).

Din 1990, de când durează legăturile de prietenie cu Căşeiul, asociaţia condusă de Maurice Bancel (care este şi „Cetăţean de Onoare” al comunei), a contribuit cu medicamente şi aparatură medicală la dotarea dispensarului din localitete, precum şi la dotarea unui cabinet stomatologic, ulterior, donaţiile francezilor îndreptându-se spre şcoală şi grădiniţe.

Pe parcursul anilor, asociaţia a contribuit de asemenea la dotarea Centrului de zi „Familia şi copilul” din Dej şi a instituţiilor şcolare din Chiuieşti şi Jichişul de Jos, cu mobilier, material didactic şi calculatoare.

Prin urmare, marţi, 29 septembrie, primarul comunei Căşeiu, Silviu Boldor, împreună cu directorul Şcolii Gimnaziale, prof. Cristian Groşan şi prof. Lucian Iosip, fiu al comunei şi inițiatorul parteneriatului existent între asociaţia franceză, Primărie şi şcoală, au distribuit grădiniţelor amintite, cărţi de colorat, plastilină, blocuri de desen, acuarele, creioane colorate şi diverse alte consumabile, donaţia fiind o binevenită completare la materialul didactic utilizat de copii şi educatoare.

Binevenit şi din punctul de vedere al părinţilor, al căror buget, nu foarte consistent, a fost degrevat de o cheltuială altfel inerentă.

Sursa: Dej.biz

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER