Conectează-te cu noi

Social-Cultură

De azi funcționează Punctul de lucru Gherla din cadrul Detașamentului de Pompieri Dej – FOTO

Publicat acum

pe

Punctul de lucru Gherla din cadrul Detașamentului de Pompieri Dej a fost operaționalizat astăzi, 4 mai 2022. Ceremonia de inaugurare a subunității s-a desfășurat la sediul situat pe strada Victoriei.

La eveniment au participat prefectul județului Cluj, Irina Munteanu, alături de primarul municipiului Gherla, Ovidiu Drăgan și de inspectorul șef al ISU Cluj, general de brigadă Ion Moldovan. 

Clădirea a fost finalizată la sfârșitul anului trecut și are o suprafață desfășurată de 716 metri pătrați, pe trei niveluri. Drept urmare, sunt disponibile două garaje moderne, unul pentru ambulanța SMURD și celălalt pentru autospecialele mari de intervenție. De asemenea, subunitatea este dotată cu săli pentru dezinfecție, sterilizare, respectiv depozite. Personalul beneficiază de grupuri sanitare, vestiare, dormitoare și birouri noi. Subunitatea a fost construită cu sprijinul Primăriei Municipiului Gherla, valoarea totală a investiției fiind de peste 3.000.000 lei. 

”Astfel, Detașamentul de Pompieri Dej dispune în sfârșit de o subunitate atât de necesară în municipiul Gherla. Cu alte cuvinte, echipajele SMURD au gestionat anul trecut 434 de cazuri numai în Gherla, în vreme ce pompierii și Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență au participat la 84 de misiuni. Tot în 2021, echipajele Serviciului de Ambulanță Județean au înregistrat peste 5.700 de intervenții, iar prezența SMURD va fi un real sprijin. Mai mult, înființarea subunității va duce la scăderea timpului de răspuns în cazul situațiilor de urgență. 
Punctul de Lucru Gherla este deja funcțional, așa că un echipaj SMURD poate deservi oricând necesitățile operative. În curând, la subunitate va ajunge și o autospecială de stingere”
, a informat ISU Cluj.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER