Conectează-te cu noi

....

Naţional

De ce tot mai mulți pacienți români aleg serviciile medicale private?

Publicat acum

pe

....

Interesul românilor pentru serviciile medicale private este din ce în ce mai mare, astfel că aleg o clinică medicală privată indiferent că au nevoie de un consult orl sau de diferite alte consultații sau examinări medicale.

Nivelul de profesionalism al medicilor care își desfășoară activitatea în cabinetele de cardiologie, dermatologie, ginecologie s.a.m.d., din cadrul unei clinici medicale private este cel mai important motiv datorită căruia foarte mulți români aleg să se fie consultați și tratați de către medicii din mediul privat.

....

Dotarea clinicilor medicale private cu aparatură medicală de ultimă generație în timp ce spitalele și policlinicile de stat au în dotare aparatură medicală învechită, reprezintă de asemenea un alt factor important care determină din ce în ce mai mulți pacienți români să aleagă serviciile medicale private, în defavoarea celor de stat.

Condițiile de igienă atât din sala de așteptare cât și din interiorul cabinetelor medicale private, indiferent că discutăm despre un cabinet de cardiologie sau despre orice alt cabinet medical, sunt la cele mai înalte standarde. Acesta este un alt argument al celor care își îndreaptă atenția spre serviciile medicale private în defavoarea celor de stat.

Un alt factor important datorită căruia foarte multe persoane care au nevoie de diferite consultații și examinări medicale aleg să beneficieze de servicii medicale private, este reprezentat de timpul redus de așteptare.

În cadrul unei clinici medicale private își desfășoară activitatea mai mulți medici specializați în fiecare ramură a medicinei, astfel că pacienții au mai multe opțiuni la dispoziție pentru alegerea medicului.

În plus se pot programa într-o anumită zi, la o anumită ora la medic, iar astfel în momentul în care vor ajunge la clinică, vor fi direcționați de la recepție către cabinetul medical la care au programare. În acest fel nu va mai fi necesar să aștepte ore întregi, la fel ca la stat.

Iată așadar că există suficient de multe argumente pe care le au persoanele care aleg ca atunci când au nevoie de diferite servicii medicale, să își îndrepte atenția spre medicii care activează în mediul privat, în  defavoarea medicilor care își desfășoară încă activitatea în spitalele și policlinicile care aparțin de stat.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER