Conectează-te cu noi

Sport

DEBUT CU DREPTUL. Unirea Jucu – FC Unirea Dej 1-2. Cum s-a scris soarta partidei

Publicat acum

pe

FC Unirea Dej - Industria Galda fotbal (74)

Echipa de fotbal Unirea Dej a debutat cu o victorie în noul sezon competițional, după ce a reușit să se impună pe terenul Unirii Jucu cu 2-1.

Partida dintre cele două echipe, programată în această după-amiază de la ora 17, a contat pentru etapa a II-a a seriei a V-a din Liga a III-a. Înaintea acestei confruntări, cele două echipe aveau zero puncte în clasament (Unirea Dej a stat în prima etapă, iar Jucu a fost învinsă, 1-2 de Bistrița).

Deși prima repriză a fost dominată în întregime de Unirea Dej (ratări uriașe semnate de Bălțoi și Muntean), cele două echipe au intrat la vestiare la egalitate, scor 0-0. La cinci minute după reluare, Alex Bălțoi a scăpat pe contraatac și l-a găsit excelent pe Stefan Ferhaoui care a trimis la colțul lung și a deschis scorul.

Dejenii aveau să majoreze scorul în minutul 77. Paul Bogdan a scăpat singur spre poarta adversă, însă a fost oprit prin fault, în careu, iar centralul a indicat lovitură de la punctul cu var. Răzvan Muntean l-a învins pe Sălăjan (fostul portar al dejenilor) și a adus liniștea pe banca echipei sale.

Chiar și așa, în minutul 81, gazdele au profitat de o gafă colectivă în defensiva Dejului și Paul Cubleșan a stabilit scorul final, după o centrare venită de pe partea dreaptă. La finalul celor 90 de minute de joc, tabela de marcaj a indicat Unirea Jucu – Unirea Dej 1-2, astfel că Gheorghe Barbu a (re)debutat cu o victorie pe banca Unirii Dej.

Etapa următoare, Unirea Dej va primi pe teren propriu vizita formației ACS Comuna Recea.

foto: arhivă

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER