Conectează-te cu noi

Eveniment

Dej | 16 permise reținute în weekend, s-au constatat și două infracțiuni

Publicat acum

pe

În perioada 29-31 iulie, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Dej și cei ai Secției 5 Poliție Rurală Dej au desfășurat acțiuni pentru prevenirea și combaterea evenimentelor negative din trafic, precum și pentru asigurarea climatului de ordine și siguranță publică.

Acțiunile derulate au vizat prevenirea combaterea evenimentelor rutiere care pot afecta siguranța circulației vehiculelor pe drumurile publice, precum cele legate de viteză excesivă, conducere sub influența alcoolului și conducerea sub influența substanțelor psihoactive.

Au fost legitimate 142 de persoane, controlate 98 de vehicule, fiind aplicate 57 de sancțiuni contravenționale în valoare de peste 30.000 de lei.

În cadrul precizat mai sus, polițiștii au reținut 16 permise de conducere în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce, dintre care 8 pentru depășire neregulamentară, 4 pentru nerespectarea regimului legal de viteză, 2 pentru conducere sub influența alcoolului, iar celelalte 2 pentru alte abateri de la regulile de circulație.

De asemenea, au fost constatate 2 infracțiuni la regimul circulației rutiere.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER