Conectează-te cu noi

Eveniment

Dej | A furat țigări dintr-un supermarket și a încercat să le vândă în zona gării

Publicat acum

pe

Sâmbătă, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Dej au reţinut pentru 24 de ore un tânăr de 22 de ani bănuit de furt calificat, alţi trei bărbaţi cu vârste cuprinse între 27 şi 31 de ani fiind cercetaţi în stare de libertate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de complicitate la furt calificat.

În fapt, în jurul orei 19.30, Poliţia municipiului Dej a fost sesizată cu privire la faptul că, în parcarea gării din municipiu, patru persoane de sex masculin oferă spre vânzare ţigarete.

Poliţiştii de ordine publică s-au deplasat cu celeritate la locaţia indicată, fiind identificaţi patru bărbaţi cu vârste cuprinse între 22 şi 31 de ani, din judeţul Iaşi, care se aflau într-un autoturism staţionat.

Cu ocazia verificărilor efectuate, în interiorul autoturismului au fost identificate mai multe bunuri, respectiv produse de îngrijire personală, țigarete, sticle de alcool şi cafea, a căror proveniență nu a putut fi justificată.

Totodată, s-a stabilit faptul că tânărul de 22 de ani corespunde semnalmentelor autorului unui furt săvârşit anterior sesizării, motiv pentru care cei patru au fost conduşi la sediul Poliţiei municipiului Dej.

Ca urmare a cercetărilor efectuate de poliţişti, a reieşit faptul că, în jurul orei 18:30, aceştia ar fi pătruns într-un supermarket de pe raza municipiului, de unde tânărul de 22 de ani ar fi sustras 10 pachete de ţigarete.

În cauză, poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat şi complicitate la furt calificat, fapte prevăzute şi pedepsite de Codul penal.

Ieri, 24 ianuarie, tânărul a fost prezentat magistraţilor din cadrul Judecătorei Dej, fiind luată măsura arestului preventiv pentru o perioadă de 30 de zile.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER