Conectează-te cu noi

Eveniment

Dej: Acțiune preventivă a polițiștilor. Sancțiuni de aproximativ 10.000 lei

Publicat acum

pe

Politia Dej

Ieri, 23 iunie, pe raza municipiului Dej şi a comunelor arondate, poliţiştii au acţionat pentru prevenirea şi combaterea infracţionalităţii stradale, combaterea evaziunii fiscale, a comerţului ilicit, precum şi a contrabandei cu produse accizabile.

Totodată, s-au organizat controale în trafic, pentru prevenirea şi combaterea faptelor de indisciplină a conducătorilor auto şi a pietonilor.

În activitate au fost angrenaţi circa 40 de poliţişti, care au verificat activitatea a 20 de persoane fizice şi juridice care desfăşoară activităţi comerciale. Poliţiştii au fost nevoiţi să aplice, pentru neregulile constatate, 54 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de aproximativ 10.000 de lei, pentru încălcarea prevederilor Legii 12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi de producţie, comerţ sau prestări de servicii ilicite, a O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice şi a Legii 61/1991 privind ordinea şi liniştea publică.

Au fost oprite în trafic, pentru control, 124 de autovehicule, fiind reţinute şapte permise de conducere şi retrase două certificate de înmatriculare.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER