Conectează-te cu noi

Politic

DEJ | ALEGERI LOCALE 2016. Vasile Sălătioan a votat pentru „viitorul copiilor noștri” – FOTO/VIDEO

Publicat acum

pe

Vasile Salatioan Vot Dej alegeri locale

ALEGERI LOCALE DEJ 2016. Consilierul județean Vasile Sălătioan s-a prezentat astăzi, alături de soție și fiică, la secția de votare organizată în incinta Ocolului Silvic Dej.

ALEGERI LOCALE DEJ 2016. Social-democratul Vasile Sălătioan s-a prezentat astăzi, în jurul orei 16:30, la secția de votare la care a fost repartizat. Acesta a votat, alături de soția și fiica lui, la secția nr. 208, situată pe strada Nicolae Iorga.

ALEGERI LOCALE DEJ 2016. „În primul rând, am votat pentru viitorul nostru și al copiilor noștri. Am votat, în ceea ce privește urbea în care trăim, pentru continuarea proiectelor majore de dezvoltare a municipiului Dej, pentru siguranța cetățeanului, pentru un viitor mai bun generațiilor care urmează, pentru o majoritate în Consiliul Local, care să asigure o normalitate în funcționare. În ceea ce privește Consiliul Județean, am votat pentru schimbare, am votat pentru oamenii în care am încredere, pe lista cărora fac și eu parte. Am votat pentru o normalitate în actul administrativ, pentru transparența cheltuirii banului public și pentru o echipă care este în stare să implementeze proiecte majore de dezvoltare a întregului județ, unitar și echitabil pentru toți cetățenii județului. Am votat pentru finalul unei telenovele în care hoțul strigă „hoțule!”, am votat pentru tot ce înseamnă dezvoltare și normalitate a acestui județ. Dumnezeu să ne ajute să putem implementa tot ceea ce ne-am propus!”, a declarat social-democratul la ieșirea din secția de votare.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER