Conectează-te cu noi

Politic

DEJ | ALEGERI PARLAMENTARE 2016. Marius Mînzat: ”Am votat pentru dezvoltarea județului Cluj și pentru dezvoltarea Dejului” – FOTO/VIDEO

Publicat acum

pe

marius-minzat-pnl-vot-parlamentare-2016-1

loading...

ALEGERI PARLAMENTARE DEJ 2016. Marius Mînzat, vicepreședintele Consiliului Județean Cluj, și-a exercitat dreptul de vot la o secție de pe strada George Coșbuc din Dej.

ALEGERI PARLAMENTARE DEJ 2016. Liberalul Marius Mînzat s-a prezentat astăzi, în jurul orei 13:00, la secția de votare la care a fost repartizat. Acesta a votat, alături de soție și fiică, la secția nr. 202, situată pe strada George Coșbuc.

ALEGERI PARLAMENTARE DEJ 2016. Am votat pentru dezvoltarea județului Cluj și pentru dezvoltarea Dejului, iar ca acest lucru să se întâmple, este neapărat necesar ca să existe o corelare între administrația județeană, Parlamentul României, Guvernul României, din punct de vedere politic. Indiferent de cum am votat eu, este foarte important cum au votat dejenii pentru că votul lor poate să aducă Dejul într-o situație ideală de a fi reprezentat de doi parlamentari, lucru care cu siguranță ar duce spre dezvoltarea orașului și implicit a județului Cluj”, a declarat Marius Mînzat, la ieșirea din secție.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE ELECTORALĂ

TU AI DAT LIKE?

RECLAMĂ

loading...

PUBLICITATE

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER