Conectează-te cu noi

Social-Cultură

DEJ | Aproape 100 de dejeni au donat sânge pentru viață! Ce cantitate s-a strâns

Publicat acum

pe

FOTO – Arhivă

Spitalul Municipal Dej a organizat astăzi, 6 februarie, în colaborare cu Centrul de Transfuzie Sanguină Cluj, o campanie de donare de sânge, în incinta Policlinicii Dej.

Peste 100 de persoane s-au prezentat astăzi, la etajul I al Policlinicii Dej, pentru a dona sânge. Chiar înainte de ora 8, donatorii au așteptat să le vină rândul pentru recoltare. Acțiunea s-a bucurat de un real succes, spun organizatorii, 98 de persoane din cele peste 100 prezente, cu vârsta cuprinsă între 18 și 60 de ani, au și reușit să doneze sânge. În total a fost recoltată o cantitate de 44,1 litri de sânge.

Deși acțiunea de astăzi a fost una onorifică, donatorii au fost recompensați cu 7 bonuri alimentare cu care se pot face cumpărături în orice magazin care le acceptă, 50% reducere la transportul în comun pentru o lună de zile și o zi liberă de la serviciu. Totodată, donatorii beneficiază de analize gratuite pentru hepatita B și C, HIV, VDRL, hemoglobină, grupa sanguină, RH(D), anticorpi antieritrocitari (pentru tinerele cu RH-).

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER