Conectează-te cu noi

Eveniment

Dej | Au amenințat că se aruncă de pe stâlp. În final au coborât și au fost AMENDAȚI

Publicat acum

pe

Doi bărbați cocoțați pe un stâlp, care au amenințat că se aruncă în gol, au fost amendați de polițiștii din Dej. După ce au coborât de bună voie, desigur.

A fost agitație mare, azi, pe strada Sărata din Dej. Doi bărbați s-au urcat pe un stâlp și au amenințat că se sinucid dacă ”Primăria Dej nu le dă casă”. Locuința lor a ars în urmă cu două zile într-un incendiu pornit de la o defecțiune a instalației electrice. Acolo – într-un spațiu aparținând municipalității – locuiau opt familii rome.

Deși Primăria Municipiului Dej le-a pus la dispoziție locuințe provizorii și mese calde, oamenii nemulțumiți au ținut-o una și bună: ”vrem casă nouă și acte de proprietate!”.

După mai multe ore de stat în frig, cei doi bărbați au coborât de bună voie de pe stâlp. ”Protestul” lor – care a blocat timp de mai multe ore polițiști, pompieri și cadre medicale – s-a soldat cu amendă: câte 1000 de lei pentru fiecare!

”La data de 28 septembrie, în jurul orei 12.30, Poliția municipiului Dej a fost sesizată prin intermediul unui apel cu privire la faptul că două persoane s-au urcat pe un stâlp de telefonie mobilă din zona străzii Sărata de Jos, pentru a semnala anumite nemulțumiri.

Ajunși la fața locului, polițiștii au identificat cele două persoane, fiind vorba despre doi bărbați, de 45 și 19 ani, ambii din Dej. În cauză au intervenit și specialiști pe linie de negociere din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Cluj, câteva ore mai târziu, cei doi bărbați coborând de pe stâlpul de telefonie, pe rând.

Cei doi au fost sancționați contravențional cu amenda, în valoare de 1.000 de lei fiecare, în conformitate cu Legea 61/1991R”, a precizat pentru Dej24.ro purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER