Conectează-te cu noi

....

Social-Cultură

Dej | Au început lucrările la patinoar. Nu va mai fi amplasat în centrul orașului

Publicat acum

pe

....

Primarul municipiului Dej, Morar Costan a anunțat că au început lucrările la patinoar. Acesta nu va mai fi amplasat în centrul orașului, cum s-a întâmplat în ultimii ani, ci în parcarea de pe strada Nicolae Titulescu.

”Patinoarul artificial va fi amenajat anul acesta pentru toți cei care vor dori să patineze. Pentru că în Piața Bobâlna sunt în plină desfășurare lucrările în cadrul proiectului european <<Amenajarea zonei pietonale centrale în vederea reducerii emisiilor de carbon în zona centrală a municipiului Dej>>, patinoarul va fi amplasat în parcarea recent amenajată de pe strada Nicolae Titulescu și va avea o suprafață de aproximativ 500 mp”, a declarat pentru Dej24.ro primarul Morar Costan.

....

Întrebat când va fi inaugurat, edilul ne-a spus că ”lucrările au început și sperăm să îl putem deschide la începutul lunii decembrie și în funcție de condițiile meteorologice”.

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în Dej și împrejurimi, nu uita să dai LIKE paginii de facebook Dej24.ro!

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER