Conectează-te cu noi

Eveniment

DEJ | Bărbat căzut în Someș, la un pas de tragedie – FOTO/VIDEO

Publicat acum

pe

Barbat cazut in Somes Dej (1)

loading...

Pompierii din cadrul Detașamentului de Pompieri Dej au fost solicitați să intervină aseară pentru scoaterea unui bărbat din râul Someș.

Potrivit primelor informații, un bărbat, în vârstă de 63 de ani, din localitatea Ieud, județul Maramureș, în timp ce aștepta, pe strada Ion Pop Reteganu din Dej, o mașină de ocazie să-l ducă acasă, toropit de temperaturile ridicate de ieri, s-a deplasat până la Someș cu intenția de a intra în apă să se răcorească. Ajuns pe malul râului, acesta s-a dezechilibrat și a căzut în râu, rămânând înțepenit în nămol.

Aproape o oră a strigat bărbatul după ajutor fără să-l audă nimeni. După un timp, strigătele disperate ale acestuia au fost auzite de un trecător, care, alături de un alt bărbat, a încercat să-l scoată din Someș. După mai multe încercări eșuate și după ce au săpat inclusiv niște trepte până la victima înțepenită, cei doi au reușit să-l scoată în cele din urmă pe uscat, sunând între timp și la 112 pentru ajutor.

La fața locului au intervenit pompierii din cadrul Detașamentului de Pompieri Dej cu o autospecială de descarcerare, dar și o ambulanță. Pompierii au dus victima epuizată, cu o targă, până la ambulanță, ulterior fiind transportată la Spitalul Municipal Dej pentru investigații suplimentare. Din fericire, viața bărbatului nu a fost pusă în pericol.

RECLAMĂ

loading...

TU AI DAT LIKE?

PUBLICITATE

PUBLICITATE

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER