Conectează-te cu noi

Eveniment

DEJ | Câine salvat de la o moarte sigură, dintr-un tub se scurgere, în zona „Baltă” – FOTO/VIDEO

Publicat acum

pe

Misiune dificilă în această dimineață pentru pompierii din cadrul Detașamentului de Pompieri Dej. Angajaţii ISU au salvat un căţel ajuns într-un tub de scurgere, situat pe malul lacului din cartierul Dealul Florilor. După ce a fost scos, patrupedul a ajuns în custodia Asociatiei Anima Pro Terra Dej pentru a fi îngrijit.

Potrivit primelor informații, din motive încă necunoscute, patrupedul a ajuns într-un tub de scurgere al lacului situat în cartierul Dealul Florilor din Dej. Zgribulit, speriat, ud și înconjurat de gheață, animalul a fost auzit de persoanele care se plimbau pe marginea lacului. Acestea au pus imediat mâna pe telefon și au anunțat autoritățile.

La fața locului au intervenit pompierii din cadrul Detașamentului de Pompieri Dej, cu o autospecială de intervenție rapidă, fiind solicitați și reprezentanții Asociației Anima Pro Terra Dej.

În urma intervenţiei pompierilor, cu sprijinul asociației de protecție a animalelor, câinele a fost salvat. Conform primelor verificări, acesta are microcip implantat, însă medicul veterinar care a efectat operațiunea a uitat să introducă datele de pe microcip și în baza de date, astfel că nu s-a putut stabili pe loc cine este stăpânul animalului.

Patrupedul a fost transportat la un cabinet veterinar, unde a primit îngrijiri de specialitate. Potrivit reprezentanților Asociației Anima Pro Terra Dej, dacă nu va fi identificat stăpânul câinelui, acesta va fi dat spre adopție.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER