Conectează-te cu noi

Administraţie

DEJ | De săptămâna viitoare se pot plăti taxele și impozitele locale

Publicat acum

pe

PrimariaDej1

Primăria Municipiului Dej informează contribuabilii, persoane fizice și persoane juridice, că încasarea impozitelor și taxelor locale, aferente anului 2016, precum și a restanțelor din anii precedenți, se va face începând cu data de 11 ianuarie.

În această perioadă se lucrează la introducerea programului special de calculare a taxelor şi impozitelor, ca urmare a apariţiei la finalul anului 2015, a Noului Cod Fiscal, care a adus modificări ale procedurilor de calcul.

La casieria Primăriei Municipiului Dej se pot plăti în aceste zile, taxele de timbru, taxe pentru acte de identitate, taxe judiciare, amenzile contravenţionale, iar pentru persoanele juridice pot fi încasate taxele şi impozitele locale prin Trezorerie.

Impozitele și taxele locale pentru anul în curs, au două scadențe de plată: 31.03.2016, respectiv 30.09.2016, cu excepţia taxelor pe clădire şi teren, care au scadenţă data de 25 a lunii următoare.

Pentru plata integrală a impozitelor și taxelor locale la clădiri, terenuri și mijloace de transport, până la data de 31.03.2016, se acordă o bonificație în procent de 10%, atât în cazul persoanelor fizice cât și a persoanelor juridice.

FOTO – Arhivă

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER