Conectează-te cu noi

Social-Cultură

DEJ | „Evadare în parc”, varianta 5.0. Când va avea loc

Publicat acum

pe

Sâmbătă, 9 septembrie, Cercetașii Dejeni îi invită pe toți cei care doresc să petreacă o după-amiză relaxantă, în Parcul Mare din Dej, la cea de-a V-a ediție a proiectului „Evadare în parc”.

Evenimentul, care va debuta la ora 16:00, în Parcul Mare din Dej, aduce în prim-plan numeroase activități interesante, începând de la biblioteca în aer liber, hamacul zburător, diferite ateliere de jonglerii, pictură, confecționat brățări, împletit părul, slackline, muzică live, până la diferite ateliere și jocuri pentru copii.

Potrivit organizatorilor, va fi amenajată și o zonă de cu hamace dedicată relaxării și lecturii. Mai mult decât atât, toți cei care vor răspunde invitației organizatorilor de a lua parte la acest eveniment vor fi răsplătiți la final cu cea mai bună limonadă.

Pentru 3 ore vom da o alta utilitate parcului si vom face impreuna cu voi, dejenii, o atmosfera minunata. Nu va lipsi hamacul zburator, jocuri, ateliere diverse, antrenamente sportive, muzica si voie buna”, au precizat Cercetașii Dejeni.

 

FOTO – Arhivă

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER