Conectează-te cu noi

Social-Cultură

Dej | ”Fă o bucurie cu o jucărie!”, campanie de suflet pentru copilașii din spital

Publicat acum

pe

fa bucurie cu o jucarie

Asociația Filantropia Ortodoxă Dej desfășoară o campanie de suflet, intitulată ”Fă o bucurie cu o jucărie”, în colaborare cu școlile și grădinițele din municipiu.

Mai exact, locuitorii din Dej și nu numai sunt invitați să doneze cât mai multe jucării, noi sau vechi, care încă mai pot fi folosite, acestea urmând să ajungă la secția de pediatrie a Spitalului Municipal Dej. ”Iubirea este bucuria de a face altora bucurie”, este deviza sub care se va desfășura această campanie.

”O mică bucurie dorim să oferim și noi copiilor bolnavi prin Campania ”Fă o bucurie cu o jucărie”. Prin aceasta ne dorim să adunăm cât mai multe jucării, noi sau vechi, care mai pot fi folosite. Ulterior, cu ajutorul voluntarilor noștri și însoțiți de unii dintre copiii care le-au donat, vom merge la spital. Acolo vor fi dăruite direct copiilor bolnavi și ne vom bucura împreună de bucuria lor. Nu ne vom raporta doar la copiii săraci, ci la toți copiii internați în spital indiferent de poziția socială a acestora”, anunță reprezentanții Asociației Filantropia Ortodoxă Dej.

Jucăriile vor putea fi donate la Protopopiatul Ortodox Dej, Școala Gimnazială ”Mihai Eminescu”, Școala Gimnazială ”Avram Iancu”, precum și la Grădinița Paradisul Piticilor.

Proiectul este desfășurat în colaborare cu Protopopiatul Ortodox, școlile și grădinițele din municipiu.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER