Conectează-te cu noi

....

Social-Cultură

DEJ | Gabriela Cracău a fost operată! „Vreau să vă mulțumesc…” – FOTO

Publicat acum

pe

....

Gabriela Cracău, tânăra originară din Dej diagnosticată cu colesteatom ureche medie dreaptă, a fost operată luni, 29 iulie, la o clinică din Viena.

Potrivit acesteia operația a decurs bine, fără complicații, iar acum se află în plin proces de recuperare. Gabi a dorit să mulțumească tuturor celor care au ajutat-o pentru a depăși cu bine acest moment și astfel să se întoarcă sănătoasă la Andrea și Emoke, fiicele sale.

....

Vă reamintim, la nivelul municipiului Dej și la nivelul comunei Mica s-au desfășurat mai multe campanii umanitare de ajutorare a Gabrielei, tânăra de 33 de ani, originară din Dej, stabilită în localitatea Sânmărghita, comuna Mica, diagnosticată cu colesteatom ureche medie dreaptă. Femeia avea nevoie de ajutor financiar de aproape 19.000 de euro (18.330 euro) pentru a se opera la Viena.

Gabi avea programată luni, 1 iulie, operația la clinica din Austria, însă nu s-a putut prezenta din cauză că nu a avut suma de bani necesară acestei intervenții.

După aproape o lună de zile și după o campanie umanitară desfășurată inclusiv pe rețelele de socializare, Gabi a reușit să strângă suma de bani necesară și să se opereze.

Vreau sa va multumesc din tot sufletul tuturor pentru ajutorul acordat!! Va multumim multtt!”, a scris Gabriela pe Facebook.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER