Conectează-te cu noi

Eveniment

Dej – Încă un accident în zona benzinăriei OMV. Autoritățile locale dorm în papuci! – FOTO

Publicat acum

pe

accidente OMV (1)

Două evenimente rutiere au avut loc în ultimele 24 de ore în intersecția străzilor Vâlcele și Crângului, în Dej. Autoritățile locale ridică din umeri, deși cunosc situația din zonă.

Nu trece nici măcar o zi fără ca un eveniment rutier să se producă în deja ”cunoscuta” intersecție din zona benzinăriei OMV, dintre străzile Crângului și Vâlcele. Indicatorul ”Cedează trecerea” pare a nu fi suficient pentru conducătorii auto care vin dinspre gară pentru a intra în benzinărie, însă autoritățile locale ridică din umeri și nu fac nimic pentru a avertiza șoferii că drumul cu prioritate se încheie odată cu intersecția cu strada Crângului.

Conducătorii auto se plâng că indicatorul ”Cedează trecerea” nu este suficient pentru a semnala că drumul cu prioritate se încheie (mai ales că în zonă sunt parcate mai mereu camioane, iar vizibilitatea este oricum scăzută) și solicită alte soluții pentru evitarea accidentelor rutiere. Doleanțele șoferilor par a fi simple vorbe pentru comisia de sistematizare a circulației în Dej, în frunte cu primarul Morar Costan. În ultimele luni, numeroase accidente au avut loc în respectiva zonă, unele soldate cu victime rănite grav. Chiar și așa, autoritățile locale dorm în continuare în papucii primiți prin vot de la cetățeni (de două mandate), iar măsurile întârzie să apară.

Două astfel de accidente au avut loc în ultimele 24 de ore. Ieri, un șofer din Maramureș s-a izbit de o mașină care circula pe strada Crângului. În această după-amiază, alte două autovehicule – unul înmatriculat în județul Bistrița-Năsăud și celălalt în Suceava – au intrat în coliziune în aceeași intersecție buclucașă din Dej. Din fericire, cele două evenimente rutiere s-au soldat doar cu pagube materiale.

Reclamă
Protejat cu parola. Introdu parola pentru a vedea comentariile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER