Conectează-te cu noi

Eveniment

DEJ | Mai mulți căruțași au rămas fără atelaje și s-au ales și cu amendă – FOTO

Publicat acum

pe

Poliția Locală Dej a demarat acțiuni în vederea identificării și sancționării persoanelor care conduc atelaje cu tracțiune animală pe raza municipiului Dej.

Mai mulți căruțași au fost sancționați în ultimele zile de către polițiștii locali. Mai mult decât atât, aceștia au rămas și fără căruțe.

La nivelul municipiului Dej există, încă de anul trecut, din 30 martie 2018, o hotărâre care îi pedepsește pe conducătorii de atelaje hipo care pătrund în anumite zone ale municipiului Dej. Hotărârea Consiliului Local Dej precizează că „se interzice circulația vehiculelor cu tracțiune animală, pe drumurile publice unde sunt indicatoare în acest sens, ori pe alte trasee decât cele stabilite de autoritățile publice locale. Ca măsură complementară se va trece la ridicarea și depozitarea acestor vehicule în incinta S.A.D.P., iar recuperarea acestora se va face pe cheltuiala proprietarului achitându-se o taxă stabilită de Primăria Municipiului Dej”.

Potrivit HCL 57/30.03.2018, amenda în astfel de cazuri este cuprinsă între 100 și 500 de lei și poate fi achitată la Casieria Primăriei Municipiului Dej.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER