Conectează-te cu noi

Sport

DEJ | Meci caritabil de baschet pentru Alma, micuța de doar 9 luni diagnosticată cu cancer

Publicat acum

pe

Sala de Sport a Liceului Teoretic ”Alexandru Papiu Ilarian” Dej va găzdui duminică, 22 ianuarie, meciul de baschet dintre LAPI Dej și CSS Alexandria. Partida va avea și caracter caritabil.

Partida, care se va desfășura cu începere de la ora 10:30, în Sala de Sport situată pe strada Nicolae Titulescu din Dej, lângă vechiul ștrand, face parte din cadrul campionatului național de baschet, U16, faza grupelor și contează pentru calificarea formației dejene la turneul semifinal.

Meciul va avea și un caracter caritabil, sportivele de la LAPI Dej manifestându-și deja susținerea față de situația în care se află o tânără mamă din Dej greu încercată de viață. Dacă în urmă cu un an Iulia Pocol aflase vestea că băiețelul ei, în vârstă de 3 ani, suferă de autism (n.r. o boală care se manifestă prin ruperea legăturilor psihice cu lumea exterioară și intensa trăire a vieții interioare), în urmă cu aproximativ o lună de zile, chiar înainte de sărbători, a primit o altă veste cumplită din partea medicilor. Alma, copila ei în vârstă de doar 9 luni a fost diagnosticată cu o formă de cancer care-i pune la grea încercare trupul firav.

Alma a început deja tratamentul și a ajuns la cea de-a treia sesiune de chimioterapie, însă mai are de îndurat tratamente intense și costisitoare.

Pentru a o ajuta pe micuță, sportivele antrenate de Laurenția Chira vor amenaja la intrarea în sală o urnă pentru cei care vor dori să o ajute pe Alma să treacă peste această grea încercare.

Vă reamintim, a fost deschis și un cont pentru donații la ALPHA BANK:

RO56 BUCU 1981 0304 9817 2RON – titular Pocol Iulia Andreea

De asemenea, la Dej va avea loc un retro-party care vrea să vină în sprijinul fetiței. Evenimentul se va desfășura în Green Pub, vineri, 27 ianuarie, cu începere de la ora 20:00.

FOTO – Arhivă

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER