Conectează-te cu noi

Social-Cultură

Dej – Nu sunt probleme în ceea ce privește EPIDEMIA DE GRIPĂ – FOTO

Publicat acum

pe

loading...

Primarul Morar Costan anunță că la nivelul municipiului Dej nu există probleme deosebite în ceea ce privește epidemia de gripă.

”În contextul declarării epidemiei de gripă la nivel național, am avut o întâlnire cu medicii școlari pentru a discuta despre situația gripei la nivelul unităților de învățământ preșcolare, gimnaziale și liceale din municipiu. Potrivit informațiilor transmise de cadrele medicale, la nivelul municipiului nu există probleme deosebite, situația este permanent monitorizată. 

Sănătatea copiilor noștri este foarte importantă atât pentru părinți, cadrele didactice și medicale cât și pentru administrația locală, iar buna colaborare este esențială”, anunță edilul municipiului Dej, Morar Costan.

Reclamă
Protejat cu parola. Introdu parola pentru a vedea comentariile.

Protejat cu parola. Introdu parola pentru a vedea comentariile.

 1. Adriana

  2019-02-01 la 10:08:55 AM

  Preocuparea consililui local în ceea ce privește sănătatea copiilor este aproape inexistentă. Părinții unei structuri a unei grădinițe din Dej, a făcut o cerere către primărie pentru aprobarea unui post de asistent medical, deoarece există doar la PJ. Cum vă imaginați că un asistent poate face triajul zilnic în două locații diferite? Părinților li s-a luat în considerare cererea atât de tare, încât, niciodată nu au primit un răspuns. Mulțumim frumos pentru această deosebită preocupare. Cadrele didactice nu pot face triajul din cel puțin trei motive:
  1. nu au cunoștințele necesare
  2. nu intră în atribuția lor, având multe alte atribuții (legate de educație)
  3. părinții, atunci când li se cere să ducă copiii acasă, consideră că educatorul nu dorește decât să scape în acea zi de copilul respectiv.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

TU AI DAT LIKE?

RECLAMĂ

loading...

PUBLICITATE

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER