Conectează-te cu noi

Eveniment

Dej | Pacientul dus la Cluj a fost testat pentru coronavirus. Rezultatul e NEGATIV!

Publicat acum

pe

Bărbatul din Dej, transportat ieri la Spitalul de Boli Infecțioase Cluj, a fost testat pentru coronavirus, iar rezultatul este NEGATIV! Astfel, la nivelul municipiului Dej nu există niciun caz confirmat de coronavirus.

Vă reamintim, ieri, un bărbat în vârstă de 40 de ani – care prezenta tuse, strănut, rinoree și subfebrilitate – a fost izolat pe secția de Contagioase a Spitalului Municipal Dej. Ulterior, acesta a fost transportat la Spitalul de Boli Infecțioase Cluj, unde a fost testat pentru coronavirus.

Rezultatul testului a sosit, iar Dej24.ro a aflat că acesta este NEGATIV! Astfel, la nivelul municipiului Dej nu există niciun caz confirmat de coronavirus.

ACTUALIZARE: ”Mă bucur că în cazul persoanei de la Dej suspectată de infectare cu coronavirus, rezultatul este negativ. Fac apel încă o dată la toți cetățenii, să respecte măsurile impuse la nivel național și local. Trebuie să conștientizăm cu toții că este singura modalitate de a ne proteja comunitatea și pe cei dragi nouă. Să încercăm cu toții să prevenim răspândirea coronavirusului în comunitatea noastră, să fim responsabili, să luăm foarte în serios toate recomandările specialiștilor și să respectăm cu strictețe măsurile luate de autorități”, a transmis primarul Morar Costan, la aflarea veștii că rezultatul testului este negativ.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER