Conectează-te cu noi

Social-Cultură

Dej | Poetul Sandu Cătinean și-a lansat un volum de poezii – FOTO

Publicat acum

pe

Poetul Sandu Catinean lansare volum Dej (5)

„Cântecul brazilor mei”, cel de-al XI-lea volum de versuri al poetului Sandu Cătinean, „cel care vine din brazi”, a fost lansat, vineri, la Dej.

Ziua de vineri, 5 august, a fost rezervată poeziei. Zeci de dejeni au fost prezenți, pe terasa Green Pub din Dej, la lansarea celui mai recent volum de poezii „Cântecul brazilor mei”, al poetului Sandu Cătinean din Bonțida. A fost o după-amiază frumoasă, plină de poezie, muzică și bună dispoziție.

Evenimentul, organizat de Editura Ecou Transilvan și Monica Buzași, a debutat cu un moment muzical, susținut de artiștii Eugenia Corpodean-Ciceu, Cristina Beldean Moșuțan și Marin Grad.

Printre cei care au răspuns „prezent” invitației organizatorilor de a participa la prezentarea volumului de poezii se numără primarul municipiului Dej, ing. Morar Costan, viceprimarul Dora Muncelean, prof. dr. ec. Iacob Altman, dr. ec. Radu Gavrilă, președintele ASTRA Dej, preotul Ioan Mărginean, Nadia Baciu Fărcaş, directorul editurii Ecou Transilvan, scriitorul Longin Popescu și mulți alții.

Evenimentul s-a încheiat cu o sesiune de autografe.


Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER