Conectează-te cu noi

....

Eveniment

Dej | Pompierii, medicii și polițiștii au dat buzna peste un bărbat, în casă. Vezi de ce – FOTO/VIDEO

Publicat acum

pe

....

Persoana blocata in casa Dej (1)

Pompierii dejeni, o ambulanță, dar și polițiștii s-au deplasat în această după-amiază, în jurul orei 17:35, pe strada Dealul Florilor din Dej, la o persoană blocată în locuință.

....

Potrivit primelor informații, o femeie din Dej, plecată în Cluj-Napoca pentru câteva zile, a sunat la 112 pentru că soțul acesteia nu a mai dat niciun semn de viață. Mai mult decât atat, acesta nu ar mai fi răspuns nici la telefon, deși femeia a încercat în nenumărate rânduri să dea de el. Speriată că s-a întâmplat ceva rău, a sunat un vecin pe care l-a rugat să meargă până la locuința acesteia să vadă ce se întâmplă.

Vecinul femeii a sărit imediat în ajutor, s-a dus la ușa locuinței, a apăsat pe clanță, însă ușa era blocată. Alertat de femeia neliniștită, acesta a bătut în repetate rânduri la ușă, dar nu a primit niciun răspuns.

Văzând că nu există sorți de izbândă în a afla ce se întâmplă cu bărbatul său, femeia a sunat la 112.

La fața locului au intervenit pompierii dejeni, polițiștii, dar și o ambulanță cu medic. Un polițist a reușit să pătrundă în locuință pe un geam situat în spatele casei, deschizând ușa imobilului pentru a permite accesul personalului medical înăuntru.

Din fericire, bărbatul în vârstă de 56 de ani era viu, personalul medical găsindu-l întins pe pat, mirosind puternic a alcool, pe masă aflându-se o sticlă aproape goală de votcă, dar și o scrumieră plină ochi de chiștoace.

Întrucât bărbatul este cunoscut cu probleme de sănătate, dar și pentru că prezenta echimoze pe abdomen și în zona capului, cel mai probabil în urma unor căzături suferite în cursul zilei de ieri, personalul medical de pe ambulanță i-a recomandat acestuia transportul la spital. Însă bărbatul a refuzat categoric, în ciuda numeroaselor insistențe ale oamenilor legii și a vecinilor.

Reclamă
Protejat cu parola. Introdu parola pentru a vedea comentariile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER