Conectează-te cu noi

Eveniment

Dej | Seria apelurilor necunoscute CONTINUĂ! Ce spune noul mesaj, rostit de o voce feminină?

Publicat acum

pe

Seria apelurilor necunoscute primite de cetățenii din Dej continuă! De data aceasta, o voce feminină ”recită” noi acuze la adresa primarul Morar Costan.

Reporterii Dej24.ro au ascultat un astfel de apel și vă prezintă ÎN PREMIERĂ ”poezia” rostită de o voce feminină, care îi îndeamnă pe dejeni să nu mai voteze Morar Costan la alegerile locale din vară:

”Pesedistul incompetent Morar Costan își bate joc de Dej și ne aruncă pe geam banii din bugetul local. De ce nu e gata bazinul de înot, Costane? Fiindcă ai dat la clubul de volei al lui frate’su lui Itu milioane de lei ca să îi toace ăia pe salarii, în timp ce dejenii se plimbă pe străzi cu gropi și sunt ținuți în întunericul lipsei de dezvoltare? Ce primar ești tu, Morar Costan, dacă nu ai nici măcar un proiect european de anvergură? Dejul merită mai mult! Haideți să îl scoatem afară din primărie pe pesedistul bâlbâit de Morar Costan, să facem ca PSD să nu mai ia nici 3% în acest oraș! Gata cu hoții de la PSD, gata cu minciuna!”

Vă reamintim, zilele trecute, Dej24.ro a intrat în posesia unei înregistrări audio prin intermediul căreia mai mulți dejeni au fost sfătuiți, telefonic, să nu mai voteze candidatul Morar Costan. Detalii AICI.

Azi, primarul Morar Costan a depus o plângere la Poliția Municipiului Dej (detalii AICI).

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER