Conectează-te cu noi

Politic

Dej – Tineretul liberal a plantat copaci în apropierea Torocului – FOTO/VIDEO

Publicat acum

pe

....

Plantare Copaci TNL PNL

Organizația Tineretului Național Liberal (TNL) Dej a demarat, astăzi, o acțiune de plantare de copaci în apropierea Parcului Balnear Toroc.

....

Sub deviza „Mai mulți copaci, aer mai curat!”, aproximativ 50 de reprezentanți ai TNL Dej au venit în sprijinul locuitorilor municipiului de pe Valea Someșului pentru a contracara efectele poluării, printr-o acțiune de plantare de copaci pe dealul de deasupra Parcului Balnear Toroc.

Acţiunile de plantare au început în jurul orei 13, organizatorii fiind cei care au asigurat puieţii, uneltele de lucru, mănuşile de protecție, dar și consultanță privind tehnica de plantare și modul de dispunere în peisaj.

La acțiunea în cadrul căreia s-au plantat peste 400 de puieți au participat și seniori ai PNL, între care viceprimarul Aurelian Mureșan (candidatul liberalilor la Primăria Dej), Marius Mânzat – președintele Consiliului Județean Cluj sau consilierii locali Marius Butuza, Melinda Alexandru și Simion Buburuz. De asemenea, „prezent” a răspuns și Violeta Mureșan, co-președinte al femeilor liberale din Dej.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER